Οργή για τις πολύωρες διακοπές ρεύματος, πλήρωνε κορόιδο (video)

Πλήρωνε κορόιδο και τις ανεμογεννήτριες που γέμισαν το κόσμο, σχεδια των "κακών ναζι" για δωρεάν ενεργεία ηταν, αλλά αυτοί δεν ακολούθησαν τα σχέδια, αντί αυτού αυξήθηκε και το ρεύμα αντί να μειωθεί!

Επίσης πλήρωνε τους ελληνόφωνους συμμορίτες της ΕΡΤ και το παραμάγαζο τους που φτιάχνει ντοκιμαντέρ προπαγάνδας και παραχάραξης της ιστορίας με τα 700.000 like απο ανεγκέφαλους στο facebook(μαντέψτε ποια ειναι ) πατάτε like στο ίδιο το τέρας που τους τρώει ,αντί σε ανεξάρτητες πήγες, δεν καταλαβαινουν καν σε ποιους ανήκουν πολλές φερόμενες "έγκυρες πήγες" οι μάζες, τετοια ειναι η αντίληψη τους..

Δυσαρεστημένοι είναι οι καταστηματάρχες στη Θεσσαλονίκη από τις συνεχείς διακοπές ρεύματος στην πόλη, καθώς τους προκαλούν μεγάλη ζημιά.

Οι καταστηματάρχες καταγγέλλουν ότι από τις συνεχεία διακοπές χάνουν αρκετά λεφτά, αφού εκτός των προϊόντων που χαλάνε και αναγκάζονται να πετάξουν, φτάνουν στο σημείο να διώξουν πάνω από 100 πελάτες τη φορά, λόγω αδυναμία να τους εξυπηρετήσουν.

Μάλιστα, οι καταστηματάρχες στη Θεσσαλονίκη είναι αποφασισμένοι να κινηθούν νομικά, ώστε να λυθεί το συγκεκριμένο, αρκετά σημαντικό για αυτούς, πρόβλημα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications