Tο αμάξι του μέλλοντος – Bmw next vision 100 -(vid)

Η BMW γιορτάζει τα 100 χρόνια της με ένα νέο μοντέλο πραγματικά από το το μέλλον, το next vision 100

ΔΙΚΤΥΩΜΕΝΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ.
Η αισθητηριακή και ψηφιακή νοημοσύνη, η μόνιμη διαθεσιμότητα υπηρεσιών και η συνδεσιμότητα του BMW VISION NEXT 100 συγκεντρώνονται μαζί στο Companion, το οποίο επιτρέπει στο αυτοκίνητο να μάθει τον οδηγό του καλύτερα και να του παρέχει διαισθητική και διακριτική υποστήριξη σε όλες τις συνθήκες οδήγησης. Με αυτόν τον τρόπο, το Companion μετατρέπει εύκολα και διαισθητικά κάθε διαδρομή σε μια εξατομικευμένη και άκρως συναρπαστική εμπειρία για τον οδηγό.

ΕΞΥΠΝΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΙΛΟΤΟΣ.
Στην πλήρως αυτόνομη Λειτουργία Ease, το Companion αναλαμβάνει όλα τα καθήκοντα της οδήγησης. Εξασφαλίζει ότι οι επιβάτες μεταφέρονται με ασφάλεια στον προορισμό τους ενώ, παράλληλα, τους παρέχει σημαντικές ενημερώσεις για τη διαδρομή τους, τις οδικές συνθήκες και τις επιδόσεις του αυτοκινήτου καθ’ οδόν.

ΔΥΝΑΜΙΚΟΙ ΘΟΛΟΙ ΤΡΟΧΩΝ.
Το BMW VISION NEXT 100 είναι εξοπλισμένο με δυναμικούς θόλους τροχών που συμβάλλουν με έξυπνο τρόπο στον περιορισμό της αεροδυναμικής αντίστασης και τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας.

Εντελώς κλειστοί κατά τη διάρκεια της οδήγησης σε ευθεία, οι θόλοι των τροχών παραμένουν στο ίδιο επίπεδο με το αεροδυναμικά σχεδιασμένο αμάξωμα του αυτοκινήτου, γεγονός που βελτιστοποιεί την αεροδυναμική συμπεριφορά.. Όταν το αυτοκίνητο στρίβει, κινούνται προς τα μέσα ή προς τα έξω, σε άψογο συγχρονισμό με τους τροχούς.

 

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications