Στο νοσοκομείο δεκάδες χρήσιμα ορκ μέλη της ΚΝΕ είδαν νερό και ήπιαν από οπού βρήκαν !

Είχαν πιει νερό από τον Καρπενησιώτη ποταμό οι "φασίστες" μόλυναν το νερό! ικανοί ειναι να το πουν και αυτό!αυτά τα ζομπι έτσι και πάρουν εντολή θα σας σφάξουν σαν αρνιά όπως έχουν ξανά κάνει σφάζοντας καυκάσιους για να μείνουν περισσότεροι Νεοέλληνες που ελέγχονται εύκολα και σήμερα νομιζουν ότι σκότωναν δήθεν ιδεολογικούς αντιπάλους!και φυσικά αυτοί οι μιγάδες της μεσογείου δεν έχουν καμιά σχέση με απόγονους αρχαίων,και αν κάτσει και μιλήσει κανένας σοβαρός μαζί τους θα διαπιστώσει ότι η νοημοσύνη τους δεν ξεπερνάει αυτή ενός σκύλου, και τα βαζουν να λένε για αμόρφωτους και χαζούς "φασίστες".Και το 85% της σημερινής τεχνολογίας ειναι από "κακούς" ναζι.

Στο νοσοκομείο του Καρπενησίου μεταφέρθηκαν και νοσηλεύονται με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας 32 άτομα που συμμετείχαν στο 28ο Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο της ΚΝΕ.

Ο γιατρός του νοσοκομείου, Δημήτρης Καρατσίκης, μίλησε στο tvstar.gr, και ενημέρωσε ότι οι περισσότεροι από τους νεαρούς βρέθηκαν στο νοσοκομείο τα ξημερώματα της Κυριακής με συμπτώματα διάρροιας και εμετού, ενώ ορισμένοι είχαν ακόμη και πυρετό.

Οι περισσότεροι είναι πλέον σε καλή κατάσταση και αναμένεται να πάρουν σύντομα εξιτήριο, όμως σε ορισμένους τα συμπτώματα δεν έχουν ακόμη υποχωρήσει και αναμένεται να κρατηθούν κι άλλο για νοσηλεία.

Ο κ. Καρατσίκης αναφέρει ότι το πιο πιθανό σενάριο είναι να κόλλησαν κάποιο βακτήριο επειδή, την Παρασκευή, σε μία πεζοπορία που έκαναν ήπιαν νερό από το ποτάμι.

Σύμφωνα με το μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, Κώστα Μπασδέκη, που μίλησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, «από τις 3 τα ξημερώματα μεταφέρθηκαν σταδιακά με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας, δηλαδή διάρροια και εμέτους 32 άτομα στο νοσοκομείο Καρπενησίου. Οι περισσότεροι τα ξημερώματα πήραν εξιτήριο και έφυγαν από το νοσοκομείο και ήδη ταξιδεύουν για τα σπίτια τους. Στις 3 το μεσημέρι πήρανε εξιτήριο και οι δύο τελευταίοι νεολαίοι που είχαν παραμείνει στο νοσοκομείο και ήδη ετοιμάζονται να ταξιδεύσουν για Θεσσαλονίκη».

Ο κ. Μπασδέκης εξήγησε πως «δεν ήταν κάτι πολύ σημαντικό αλλά μεταφέρθηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο» από την "έγκυρη πηγή" τους www.newsit.gr..

ΥΓ θα πανε στην δεύτερη Μέκκα τους να πάρουν οδηγίες απο "επισήμους φορείς" με "πιστοποιήσεις" από "παγκόσμιους φορείς" του Sorros! και αναρωτιόμουν γιατί λιγόστεψαν τα troll σε μια "έγκυρη πηγή" τους από Θεσσαλονίκη, τα είχαν στείλει διακοπές, και παραλίγο να ψοφήσουν μερικά.

Ουγκ!!! Σπιθαμή Γης σε φασίστες!.Μαντέψτε τι εννοούν στα αλήθεια με το αυτό, αυτοί που βάζουν αυτά τα ορκ, πάντως οχι αυτό που νομίζουν οι μάζες. ΥΓ: και η λέξη ταμπέλα "φασίστες" για στοχοποίηση ουδεμιά σχέση έχει με Ελλάδα προέρχεται από την Ιταλία του Μουσολίνι ομάδα Fasci( Φάσι) Autonomi d'Azione Rivoluzionaria .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications