Παρέμβαση εισαγγελέα για τον Γιώργο Μαρίνο ζητά η Φόνσου

Την παρέμβαση εισαγγελέα ζήτησε η ηθοποιός Άννα Φόνσου όσον αφορά την κατάσταση υγείας του Γιώργου Μαρίνου .

Η γνωστή ηθοποιός έστειλε επιστολή στην πρώην υπουργό Πολιτισμού, Λυδία Κονιόρδου, ζητώντας να παρέμβει εισαγγελέας, τονίζοντας πως κανείς δεν μπορεί να έρθει σε επαφή με τον Γιώργο Μαρίνο, καθώς ο άνθρωπος που τον φιλοξενεί τον έχει ξεκόψει από κάθε άλλον άνθρωπο.

Μάλιστα σημειώνει πως πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που την απείλησε πως «θα της κόψει τα πόδια αν προσπαθήσει να επικοινωνήσει ξανά με τον Γιώργο Μαρίνο».

Η Άννα Φόνσου παλαιότερα τον είχε βοηθήσει να φιλοξενηθεί για μικρό χρονικό διάστημα στο «Σπίτι του Ηθοποιού» από το οποίο όταν αποχώρησε, οδηγήθηκε σε ένα σπίτι στη Βάρκιζα το οποίο λέγεται πως ανήκει στον κύριο που έχει αναλάβει τη φροντίδα του, κρατώντας τον μακριά από όλους.

«Όποιος απευθυνθεί στη Δικαιοσύνη, προκειμένου να παρέμβει εισαγγελέας για το θέμα του Γιώργου, θα με βρει στο πλευρό του. Θα στηρίξω την πρωτοβουλία αυτή, γιατί πιστεύω πως θα είναι λυτρωτικό για εκείνον. Δεν έχω μαζί του πλέον καμία επικοινωνία.

Του έχουν αλλάξει αριθμό κινητού. Έμαθα πάντως πως δεν είναι καλά στην υγεία του. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να τον κρατά απομονωμένο από τους συναδέλφους του, αυτό έχω να πω», δηλώνει στην εφημερίδα «Espresso».

«Μόνο με τη σύμφωνη γνώμη συγγενών πρώτου βαθμού μπορεί να γίνει μεσολάβηση εισαγγελέα», λέει από τη μεριά του ο Σπύρος Μπιμπίλας ως πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ.

irafina.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications