Κάτι παράξενο συμβαίνει στην Ελλάδα: παντού κυριαρχούν «δαίμονες» που εμφανίζονται ως φωστήρες!

Υπάρχει περίπτωση να εμφανιστεί κάποιος για κάλο και να μην ενοχληθεί? ξέρετε κανέναν που πήγε μπροστά με το σταυρό στο χέρι? και πως γίνεται οι μάζες να υποστηρίζουν παντού το κακό και να περιμένουν σωτηρία? (μαζί και τις έγκυρες πήγες τους) μήπως δεν βλέπουν το κακό καν? μήπως ειναι κακοί οι ίδιοι και έλκονται από το κακό όπως σε σελίδες συμμοριτών πχ?

Μετά τους συμμορίτες που τους θεωρούν και για απόγονους αρχαίων με "καθαρό ελληνικό DNA" και ότι ειναι "ιδεολόγοι" τι ειναι αυτό? ιδεολογίες δεν υπάρχουν στην φύση να σας πούμε τα νεα, η ερευνά επικεντρώθηκε σε ελληνόφωνους για να δούμε που οφείλεται η σημερινή κατάσταση, γιατί οκ οι συμμορίτες ειναι αδίσταχτοι υποκριτές και λένε ψέμματα (έτσι και στην ζωή τους λόγο ράτσας).. Οι περισσότεροι λοιπόν δεν έχουν στοιχειώδες αντίληψη, οι ιντερνετικοι που παριστάνουν τους σούπερ Έλληνες και βάζουν σημαίες οι περισσότεροι ειναι κλασικοί ραγιάδες νεοέλληνες και εφαρμόζουν την κλασική συνταγή για να μαζέψουν αφελείς!ειδικά αυτοί που δεν έχουν ούτε ένα δικό τους άρθρο, από χιλιόμετρα μακριά φαίνονται τι αδίσταχτοι ειναι!

Πως έχουν μείνει τόσο αμόρφωτοι ενώ έχουν ίντερνετ ειναι απορίας άξιο, και μέχρι και πριν 2-3 χρονιά πριν βαλουν χέρι στο internet πριν τα εξαφανίσουν, μπορούσες να βρεις αυτά που αναιρούν τα δεδομένα τους, μακριά από έγκυρες πήγες εννοείτε.

Όπως έχουμε ξανά πει πολλοί πάσχουν από έλλειψη στοιχειώδους λογικής και ταυτόχρονα ειναι δογματικοί θανάσιμος συνδυασμός, ακόμα και αν ειναι δογματικοί με την Ελλάδα πιστεύοντας ότι ειναι απόγονοι αρχαίων όταν η λογική τους και η αντίληψη τους δεν έχει σχέση με αρχαίους, έμενα θα μου πεις ρε? ξέρεις τι έφτιαξαν οι αρχαίοι προγονοί μου? έχει διαβάσει και 5 βιβλία και παριστάνει τον γνήσιο Έλληνα και η αντίληψη του ειναι ίδια με αυτή ενός κόκορα! αυτοί παρασύρουν και τους άλλους στην ηλιθιότητα τους.. Και πολλοι ελληνόφωνοι που αυτοπροσδιορίζεται ως απόγονοι αρχαίων στο χαρακτήρα ειναι ίδιοι με τους συμμορίτες που κατάντησαν την χώρα έτσι, γιαυτό δεν βλέπουν την διάφορα.

Οι περισσότεροι ενεργούσαν με βάση μονο ότι τους έχουν μάθει και ειναι ανίκανοι να σκεφτούν κάτι άλλο, ειναι ανίκανοι να κατανοήσουν πως λειτουργούν ακόμα και άπλα καθημερινά πράγματα ... Έτσι βλέπεις υποτιθέμενους μορφωμένους με πτυχία και μεταπτυχιακά (μονο να γράφουν ξέρουν) να ειναι εντελώς ηλίθιοι...

Ότι και να τους κανεις αυτούς απο γιατρούς μέχρι επιστήμονες άπλα θα αναπαράγουν ότι τους έμαθαν τίποτα παραπάνω τίποτα παρακάτω! από τους 100 μονο οι 10 αξίζουν, επίσης τέτοια γκοχιμ που αναπαράγουν άπλα οτι τους έχουν μάθει όπως οι παπαγάλοι, βάζουν σε όλες τις έγκυρες πήγες τους, ακομα και ο υποκριτικός τρόπος που γράφουν φαίνεται ότι ειναι βάλτοι αλλα οι περισσότεροι δεν καταλαβαίνουν τίποτα..

Τέλος μόρφωση και επίπεδο θεωρούν τα πτυχία και αν ξέρεις να γράφεις! και δεν πιάνουν τα χεριά τους σε τίποτα, μονο αν το σπουδάσουν 5-8 χρονιά θα μάθουν να κάνουν κάτι ακριβώς όπως το έμαθαν ,προβάλουν τα πτυχία τους ως προσόντα και ότι ξέρουν να γράφουν και αυτό το θεωρούν εξυπνάδα.

Μέτα την εισαγωγή :

Προ μηνών το youtube έκανε προώθηση ένα βίντεο με συνέντευξη έναν συμμορίτη σε έναν υποτίθεται ανεξάρτητο δημοσιογράφο, ο οποιος εμφανίζεται μονο σε βίντεο στο youtube και έχει σπίτι με πισινά, φυσικά ο συμμορίτης ως συνήθως εμφανίζεται ως ένας τυχαίος πολίτης που θελει να σώσει τους "συμπατριώτες Έλληνες" (όπως λένε συχνά οι συμμορίτες),από τους "κακούς απατεώνες" και τους "κακούς φασίστες" εννοείτε! έλεγε για κάποιον γνωστό "απατεώνα" τα χίλια μύρια με απίστευτο μένος.

Ο συμμορίτης "απλός πολίτης" εμφανίζεται να έχει πρόσβαση σε αρχεία και πληροφορίες λες και ειναι αστυνομία, να ξέρει τα πάντα για αυτόν που λέει κατά με καθε λεπτομέρεια, και να κάνει ταξιδάκια με λεφτα από την τσέπη του δήθεν για να σώσει τον κόσμο από τον "απατεώνα" που τυχαια όλα τα ΜΜΕ και οι έγκυρες πήγες τους έλεγαν κατά του ίδιου "απατεώνα".ΥΓ αν δεν είχαν ασχοληθεί οι συμμορίτες πάντως με αυτόν θα πιστεύαμε ότι όντως λέει ψέμματα..

Όσο άφορα τον δηθεν ανεξάρτητο δημοσιογράφο του youtube εκτός ότι έχει το ίδιο ύφος με τους συμμορίτες: πρόκειται μάλλον για πράκτορα τους, τον οποίο στέλνουν από εδώ και από εκεί να «βολιδοσκοπεί» δήθεν ως ανεξάρτητος, και τον βάζουν να παίρνει συνεντεύξεις από "εχθρούς" του καθεστώς ώστε να μαθαίνουν τις προθέσεις τους ,ακόμα και από εφευρέτες(!)

Προ ήμερων εμφανίστηκε και άλλος φωστήρας δούρειος ίππος στο χώρο την εναλλακτικής πληροφορίας αυτή την φορά, με σωρεία τίτλων και σπουδών όπως έχουν όλοι αυτοί για να φαίνονται ότι έχουν κύρος, στο δε βιογραφικό γραφει ότι σπούδασε στην Αγγλία, πρακτορας(?) επίσης έχει σχέση με άλλους δούρειους ίππους για τέτοια θέματα, που στόχος τους ειναι να θολώνουν τα νερά.

Ο τύπος εμφανίστηκε να λέει ένα σορό ηλιθιότητες για τον Γκιόλβα με το κλασικό ύφος υποκρισίας και χλευασμού, που επίσης και αυτός δεν είχε κανένα πτυχίο! αφού τα πανεπιστήμια που φέρεται να σπούδασε λένε ότι κανένας δεν σπούδασε εκεί με αυτό το όνομα(!) γνωστό και παλιο κόλπο για να υποτιμήσουν κάποιον , και μαντέψτε τι ράτσες ειναι συνήθως σε πανεπιστήμια ως διευθυντές.

Αν δεν είσαι σαν αυτούς βλέπεις την διάφορα αμέσως, πόσο δεν αν είσαι ο ίδιος κάλος και αυτοί αδίσταχτοι από χιλιόμετρα μακριά φαίνονται...

Πάντως όλοι αυτοί οι πράκτορες δήθεν ανεξάρτητοι έχουν σχόλια από ορδές Troll που σχολιάζουν δήθεν ως άσχετοι του τύπου :μπράβο που μας άνοιξες τα μάτια (γιατί προφανώς δεν μπορουν να τα ανοίξουν μονοί τους), και προώθηση παντού από το facebook - youtube έως την google .. Την ίδια ώρα δίνουν εντολες σε google και εξαφανίζουν πραγματικά ανεξάρτητες σελίδες,και στην πρώτη θέση καθεστωτικές χρήσιμοι ηλίθιοι και ψευτο-πατριωτικές σελίδες.

Συμπέρασμα; άξιοι της μοίρας τους οι περισσότεροι, ούτε καν στηρίζουν αυτούς που αξίζουν οχι μονο στο internet, παντού γίνεται αυτό.Και δεν καταλάβουν καν πότε κάποιος ειναι βάλτος και λέει ψεμματα πάρα το γεγονός ότι βγάζουν μάτι, και σε "έγκυρες πήγες" τους γεμάτο τέτοιους υποκριτές ειναι, που παριστάνουν τους "ειδικούς" με καθωσπρεπισμούς και τους δήθεν ανεξάρτητους,και μερικοι που έχουν όνομα ψάχνεις και τους βρίσκεις στο facebook και τι να δεις? φώτο με τον Στάλιν , Γκεβάρα και λοιπούς κομμουνιστές, αλλα μήπως έψαξε κανένας τι είδους άτομα εμφανίζονται ως "δημοσιογράφοι" σε δηθεν έγκυρες και δηθεν ανεξάρτητες πήγες τους? που μερικές εξ αυτών έχουν πάνω από 400.000 like! και αναρωτιούνται μετά πως τους δουλεύουν επι χρονιά.

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications