Όταν ο δολοφόνος της βιολόγου έκανε ξενάγηση στην «σπηλιά του θανάτου» -video

Σοκ προκαλεί το βίντεο με τον 27χρονο καθ΄ ομολογία δολοφόνου της Αμερικανίδας βιολόγου, Γιάννη Παρασκάκη, στα Χανιά.

Ο 27χρονος ήταν ιδιαίτερα ενεργός στα κοινωνικά δίκτυα, καθώς δημοσίευσε βίντεο από την καθημερινότητά του όπως και φωτογραφίες με τα παιδιά και τη σύζυγό του.

Ένα από αυτά ήταν και το βίντεο με την ξενάγηση στην «σπηλιά του θανάτου», όπου πέταξε την 60χρονη Αμερικανίδα βιολόγο, Σούζαν Ιτον, αφού πρώτα την χτύπησε με το ΙΧ του, την μαχαίρωσε και την βίασε.

Ο Γιάννης Παρασκάκης συνήθιζε να εξερευνεί διάφορα σπήλαια και τούνελ στην Κρήτη γι΄αυτό και μετά το έγκλημα γνώριζε καλά που βρισκόταν το τούνελ στο Κολυμπάρι της Κρήτης.

Μάλιστα σε βίντεο που δημοσιεύει το zarpanews.gr παρουσιάζεται η εξερεύνηση του Παρασκάκη στα τούνελ, εκεί που εντοπίζει κόκαλα, τα οποία ο ίδιος σημειώνει ότι μπορεί και να είναι ανθρώπινα. «Να εδώ βλέπουμε κόκαλα, κόκαλα από πλευρά, κόκαλα από σπονδυλική στήλη, να δείξω και άλλα κόκαλα…» αναφέρει.

Ο 27χρονος αναμένεται σήμερα να περάσει το κατώφλι του δικαστικού Μεγάρου των Χανίων προκειμένου ν’ απολογηθεί.

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος οδηγήθηκε την περασμένη Τετάρτη στον εισαγγελέα αλλά – εξαιτίας του ότι παραιτήθηκε ο δικηγόρος του – έλαβε 48ωρη προθεσμία για ν’ απολογηθεί. Το δικαστήριο του όρισε νέο δικηγόρο προκειμένου να συνεχιστεί η διαδικασία.

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications