Οι Κρητικοί που βρήκαν το πτώμα της Αμερικανίδας βιολόγου: «Nομίζαμε πως ήταν κούκλα -Πάθαμε σοκ» (βίντεο)

Με κάθε λεπτομέρεια περιγράφου δύο Κρητικοί ερασιτέχνες σπηλαιολόγοι πώς βρήκαν το πτώμα της Αμερικανίδας βιολόγου, Suzanne Eaton, στη σπηλιά στο Μάλεμε.

«Κάποιοι έλεγαν ότι είναι κούκλα. Μετά είδα τα παπούτσια, λέω δεν είναι κούκλα. Μετά το σοκ, βγήκαμε έξω», λέει στο OPEN ο ένας σπηλαιολόγος με τον δεύτερο να συνεχίζει: «Κάποια δευτερόλεπτα μέχρι να ανεβούν οι παλμοί δεν άκουγες, δεν έβλεπες».

Σοκαρισμένοι ακόμη οι δύο Κρητικοί ερασιτέχνες σπηλαιολόγοι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι είδαν την 60χρονη Αμερικανίδα βιολόγο νεκρή.

Οι δύο φίλοι εδώ και αρκετά χρόνια εξερευνούν καταφύγια.

«Πετάξαμε τον φακό και είδαμε... Πτώμα ήταν. Δεν το καταλάβαμε στην αρχή. Δεν το παραδεχόταν ο εαυτός μας», λέει ο ένας.

Ο δεύτερος συνεχίζει: «Το μυρίζαμε το πτώμα. Δεν μείναμε πάνω από 20 δευτερόλεπτα. Δεν αντέχαμε. Πάθαμε σοκ».

Την ίδια ώρα ο εισαγγελέας απήγγειλε τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας, του βιασμού και της οπλοκατοχής στον 27χρονο από το Μάλεμε Χανίων, ο οποίος συνελήφθη από την αστυνομία για τη δολοφονία της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου, Suzanne Eaton.

Ο 27χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία από την ανακρίτρια προκειμένου να απολογηθεί την Παρασκευή. Αξίζει να σημειωθεί πως έξω από τα δικαστήρια Χανίων υπάρχουν αρκετοί δημοσιογράφοι που ήρθαν από το εξωτερικό για να καλύψουν το θέμα της δολοφονίας της Αμερικανίδας βιολόγου, Suzanne Eaton.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications