«Πρέπει να σβήσω το φως, αλλιώς θα με δουν»! - Μια τρομακτική νύχτα που έζησε μια γυναικά

Τον Φεβρουάριο του 2019, ένα βίντεο εμφανίστηκε στο YouTube (βλ. Παρακάτω) από μια αμερικανίδα γυναίκα που ονομάζεται Lilly Dee με την ονομασία "My Alien Abduction Experience". Το βίντεο εξακολουθεί να έχει πολύ λίγες προβολές, οπότε είναι προφανές ότι δεν έγινε για χάρη κέρδους και το θέμα ειναι ότι το θύμα περιγράφει τι συνέβη εκείνη την νύχτα.

Παρακάτω είναι μια μετάφραση με αυτά που λέει στο βίντεο:Ήταν πριν από 10 χρόνια όταν συνέβη και τελικά έφτασε η ώρα να μιλήσω γι 'αυτό, και λέω αμέσως ότι δεν έχω νευρολογικές διαταραχές και διαταραχές ύπνου, είμαι πολύ υγιής άνθρωπος.

Δεν ξέρω αν ήταν πραγματικά εξωγήινη απαγωγή, αλλά έζησα κάτι περίεργο και θέλω να σας πω γι 'αυτό. Δεν έχω βιώσει ποτέ κάτι τέτοιο στο παρελθόν ή μετά το περιστατικό. Και ελπίζω ότι αυτό δεν θα συμβεί ξανά στο μέλλον, επειδή ήταν πολύ τρομακτικό .

Εκείνη την εποχή έμενα σε ένα παλαιό αγρόκτημα του παππού μου στο Desotho του Illinois. Το σπίτι βρισκόταν στη μέση μιας τεράστιας πεδιάδας . Εκείνο το βράδυ κάθισα στον καναπέ και παρακολούθησα τηλεόραση, την τηλεοπτική σειρά "Brothers in Arms" που μου άρεσε πολύ.

Και ξαφνικά, από κάπου, ακούστηκε ένας πολύ δυνατός ήχος (θα μπορούσατε να γράψετε μεγάλα γράμματα "WHAM"!). Ακούστηκε σαν ένα δέντρο να πέφτει πάνω σε ένα σπίτι, ή κάτι βαρύ να έπεσε σε πάτωμα τσιμέντου. Δεν μπορούσα να καταλάβω από πού έρχεται αυτός ο ήχος, αλλά κάπου αριστερά μου έξω από το παράθυρο.

Και την ίδια στιγμή το σκυλί μου έκανε σαν τρελό. Είχα σκυλιά από την παιδική μου ηλικία, αλλά δεν είχα δει ποτέ να κάνουν έτσι, και ειδικά το σκυλί μου, και άρχισε να γαβγίζει πολύ έντονα σαν τρελό. Και αυτό με τρόμαζε.

Μετακόμισα από τους γονείς μου νωρίς, και ζούσα για κάποιο χρονικό διάστημα σε ένα τροχόσπιτο πριν έρθω εδώ. Αλλά πότε δεν φοβήθηκα τόσο.

Και για κάποιο λόγο είδα στον ουρανό περίεργα αεροπλάνα εκείνο το καλοκαίρι να πετούν από το κεφάλι μου.Αυτά ήταν φώτα στον ουρανό και ήταν με τη μορφή τριγώνου, ίσως ήταν ένα τριγωνικό σκάφος δεν ξέρω ηταν τόσο περίεργα, που με την πρώτη ματιά δεν είχε νόημα.

Και μια νύχτα, όταν πήγαινα στο σπίτι με αυτοκίνητο στην εθνική οδό 51, πολλές από αυτές τις περίεργες μπάλες άρχισαν να πετούν δίπλα μου. Και έτσι συνεχίστηκε για αρκετές νύχτες. Κατά κανόνα, με "με συνοδεύουν" και στη συνέχεια εξαφανιζόντουσαν στον ουρανό ή κάπου αλλού.

Θυμήθηκα αυτές τις μπάλες όταν βρισκόμουν στο σπίτι και άκουσα αυτόν τον συνεχή και δυνατό ήχο που ερχόταν από κάπου έξω. Και όταν ξαφνικά υποχώρησε, αισθάνθηκα έντονα μεγάλο κίνδυνο. Πήγα στο κρεβάτι μου και κάλυψα τον εαυτό μου με μια κουβέρτα μέχρι το κεφάλι μου.

Ήμουν τότε 19 ετών, αλλά ενστικτωδώς κάλυψα τον εαυτό με την κουβέρτα μέχρι το κεφάλι.Αλλά όταν το έκανα, μου ήρθε η σκέψη ότι : "πρέπει να σβήσω το φως στο δωμάτιο αλλιώς θα με δουν. Πρέπει να μείνω ήσυχη και να μείνω στο σκοτάδι να μην με δουν". Αυτή η σκέψη τριγυρνούσε στο κεφάλι μου, αλλά δεν σηκώθηκα, δεν μπορούσα, δεν είχα δύναμη ούτε να απενεργοποιήσω την τηλεόραση που ηταν ανοιχτή ακόμα.

Το σώμα μου φάνηκε να μην υπακούει. Τα πλησιέστερα σπίτια ήταν μακριά και το τηλέφωνο μου ήταν νεκρό, βρισκόμουν κάτω από μια κουβέρτα και φοβόμουν για τη ζωή μου. Ποτέ δεν είχα φοβηθεί τόσο πολύ. Και δεν ήταν ένα όνειρο, δεν ήθελα να κοιμηθώ καθόλου όταν ξεκίνησε.

Ξαφνικά, ο θόρυβος από έξω ξεκίνησε και πάλι, ηταν σαν ένας τεράστιος κινητήρας, αλλά στην πραγματικότητα είναι δύσκολο να περιγράψω τον ήχο,ηταν όπως ένα μπάσο σε μια συναυλία που νιώθεις τη δόνηση από αυτό. Δεν ξέρω πόσο καιρό κράτησε ακριβώς μου φάνηκε αιώνας αλλά στην πραγματικότητα πρέπει να ηταν δύο λεπτά.

Και συνέχισα να ειμαι ξαπλωμένη στο κρεβάτι κάτω από μια κουβέρτα. Ήταν κατι σαν σεισμός αυτή η εμπειρία , τότε το σώμα μου άρχισε να υπακούει ξανά. Αλλά έμεινα ακόμα στο κρεβάτι, ένιωθα το στρώμα κάτω από μένα.

Και τότε ... ξύπνησα και ήταν ήδη πρωί.Το φως στο δωμάτιο ήταν κλειστό. Η τηλεόραση ηταν επίσης απενεργοποιημένη. Εγώ στο κρεβάτι μου σαν να μην είχε συμβεί τίποτα. Δεδομένου ότι όσο περισσότερο το σκεφτόμουν, τόσο περισσότερο νόμιζα ότι πρέπει μην το πω σε κανέναν, το μοιράστηκα μόνο με τον φίλο μου και δεν είπα σε κανέναν τίποτα. ©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications