Το Μυστικό που Τρέμει η Ελισάβετ: η Άγνωστη Κόρη της Diana και του Καρόλου που Ζει στις ΗΠΑ

Αυτό φαίνεται να υποστηρίζει το αμερικανικό περιοδικό «Globe» που παρουσίασε στο εξώφυλλό του μία κοπέλα που η ομοιότητά της με την Νταϊάνα είναι αρκετά εντυπωσιακή.

Σύμφωνα πάντα με το περιοδικό, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δεν ήταν το πρώτο παιδί της πριγκίπισσας Νταϊάνα και του Καρόλου, αλλά ένα μωρό, το οποίο «απέκτησε» πριν τον βασιλικό γάμο!

Όπως αναφέρεται, η άγνωστη κόρη, γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1981, δέκα εβδομάδες μετά τον βασιλικό γάμο του Καρόλου με την Νταϊάνα, στις 29 Ιουλίου του ίδιου έτους και οκτώ μήνες πριν από την γέννησή του Γουίλιαμ στις 21 Ιουνίου 1982, όμως κάτι δεν φαίνεται φυσιολογικό σε όλα αυτά. Έτσι δεν είναι; Λοιπόν, δείτε ποια εξήγηση δίνεται:

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Globe που επικαλείται η Daily Mail, η κοπέλα, η κόρη, ονομάζεται Σάρα και ήταν αποτέλεσμα εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Το Μυστικό που Τρέμει η Ελισάβετ: η Άγνωστη Κόρη της Diana και του Καρόλου που Ζει στις ΗΠΑ Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα του Globe, όταν η Νταϊάνα ήταν ακόμη 19 ετών είχε υποβληθεί σε τεστ γονιμότητας, προτού γίνει η σύζυγος του διαδόχου του βρετανικού θρόνου, για να διαπιστώσει το παλάτι του Μπάκιγχαμ την δυνατότητά της για τεκνοποίηση. Ο γιατρός όμως, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, κράτησε τα ωάρια της Νταϊάνας και τα γονιμοποίησε με σπερματοζωάρια του πρίγκιπα Καρόλου και τα εμφύτευσε στη δική του γυναίκα, όπως μαθαίνουμε από το europost.gr

Σήμερα, το μωρό εκείνο, είναι πλέον 33 χρονών και ζει στη Νέα Αγγλία των ΗΠΑ, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, επειδή φοβάται για την ασφάλειά της, μετά το αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι το 1997, που στοίχισε τη ζωή στην πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Πάντως τα βρετανικά μέσα διατηρούν επιφυλάξεις για το συγκεκριμένο δημοσίευμα, αφού το Globe, το 2012, είχε «πεθάνει» τη βασίλισσα Ελισάβετ. europost.gr. Πάντως, σύμφωνα με το εξώφυλλο του Globe, η Kate Δούκισσα του Κέιμπριτζ και σύζυγος του Πρίγκιπα Ουίλιαμ συναντά την μυστική κόρη Sara. Άραγε, μπορεί να ισχύουν όλα αυτά;

diadrastika.com

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications