Η Θεσσαλονικιά με τα 19.422 μόρια!  και εγώ ξέρω μια τέτοια αλλα ειναι εντελώς ηλίθια!

Τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων δόθηκε σήμερα μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2019 χιλιάδες τούβλα θα γίνουν χρήσιμα κάπου .Μία μαθήτρια από τη Θεσσαλονίκη, η οποία φοιτά στα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη, κατάφερε να πετύχει μία από τις υψηλότερες βαθμολογίες στην Ελλάδα στο copy paste.

Ο λόγος για κάποια Πηνελόπη, η οποία έδωσε εξετάσεις στο 1ο Επιστημονικό Πεδίο (Ανθρωπιστικές – Νομικές και Κοινωνικές Επιστήμες), συγκεντρώνοντας 19.422 μόρια.

Η Πηνελόπη κατάφερε να γράψει στη Νεοελληνική Γλώσσα 18,7, στα Αρχαία 19,2, στην Ιστορία 19,8 και στα Λατινικά το απόλυτο 20.

Μιλώντας στο Thestival.gr, δήλωσε χαρούμενη για την επιτυχία της, έδωσε τις συμβουλές της στους μελλοντικούς υποψήφιους, αλλά και τo πως μπορεί να καταφέρει κανείς να πετύχει μια τέτοια βαθμολογία.

«Το πιο σημαντικό είναι η υπομονή αλλά και η επιμονή. Να μην τα παρατάς ποτέ. Ακόμα και όταν υπάρχει μια αποτυχία να μην τα παρατάς. Δεν γίνεται να μην υπάρχει αποτυχία. Να σκέφτεσαι ότι είναι ένα στάδιο πριν την μελλοντική επιτυχία. Το πρόγραμμα είναι πολύ σημαντικό, όσο και αν ακούγεται συνέχεια. Σίγουρα είναι απαραίτητη και η στήριξη από την οικογένεια», αναφέρει η Πηνελόπη.

Τι συμβουλεύει τους μελλοντικούς υποψήφιους; Ατελείωτη προσπάθεια!

«Ατελείωτη προσπάθεια, όχι με υπερβολές. Να καταλάβει ποιες είναι οι δυνατότητες του, ποιο είναι το δυνατό του σημείο και να δώσει όλες του τις δυνάμεις του εκεί», τονίζει η αριστούχα μαθήτρια.Αρχικά σκεφτόταν να σπουδάσει ψυχολογία, στη συνέχεια πολιτικές επιστήμες, ωστόσο τελικά κλίνει περισσότερο προς τη Νομική, η οποία φαίνεται πως την κέρδισε περισσότερο από τις υπόλοιπες σχολές.

Ανθρωπιστικές – Νομικές και Κοινωνικές Επιστήμες! γελάνε και οι πέτρες, από πότε έγιναν "επιστήμες" πράγματα που ουδεμιά σχέση έχουν με επιστήμη? αυτή πάει απευθείας σε ΜΚΟ! και θα τσιρίζει: ίσα δικαιώματα για ολους είμαστε όλοι ίσοι ουγκ!

Πανελλήνιες :μασονικό σύστημα του 1960..

Το 70% που παίρνει πτυχία ειναι εντελώς άχρηστοι και φάρμες δούλων στην ουσία, για να δουλεύουν σε εταιρίες των εκλεκτών, επίσης τους βαζουν να σπουδάζουν μέχρι τα 20-25 τους ένα σορό ανοησίες ώστε να ελέγχονται μέχρι να κλείσει ο εγκέφαλος, έτσι γίνονται άβουλα στρατιωτάκια,μέσα απο τα σχολεια επίσης ελέγχουν την μαζα να μην σκέφτεται βάση λογικής αλλα και με βάση της δικιά τους χαώδες "λογικής", και έβαλαν και τις γυναικες να σπουδάζουν μακριά από το σπίτια τους για να ειναι εύκολα θηράματα στα αγρίμια(ορκ)να τις εκφυλίζουν,άλλα και για να δουλεύουν και αυτές ώστε να μην κάνουν παιδιά, τύπου φεμινισμός.

Πολλοί θα πάθουν blackout στα μυαλά έτσι όπως τους έχουν κάνει στα σχολεια τους αν προσπαθήσουν να καταλάβουν τι γίνεται κάτω απο την μύτη τους βασικά δεν ξερουν ούτε τα αυτονόητα οι περισσότεροι όποτε σιγά μην καταλάβουν τίποτα από αυτά που λέμε, σε ένα ζωντανό matrix ζουν και δεν το ξέρουν ...Δεν έχω πρόβλημα έχω απλά προσωπικότητα που δεν μπορείς να κατανοήσεις !... ©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications