Δολοφονία βιολόγου Κρήτη: Ο δράστης είχε επιτεθεί σε ακόμα τρεις γυναίκες -video

Στον ανακριτή θα οδηγηθεί σήμερα, Παρασκευή, ο 27χρονος καθ’ ομολογία δολοφόνος της 60χρονης Αμερικανίδας Σούζαν Ίτον, η οποία εντοπίστηκε νεκρή στην Κρήτη. Την ίδια ώρα, το φως της δημοσιότητας βλέπουν νέες αποκαλύψεις για τη δράση του. Όπως δείχνουν τα στοιχεία, εκτός της άτυχης βιολόγου, ο 27χρονος είχε επιτεθεί σε ακόμη τρεις γυναίκες.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, στις δύο πρώτες περιπτώσεις ο δράστης παρέσυρε με το αυτοκίνητο τις γυναίκες με σκοπό να τις ακινητοποιήσει. Αυτές έπεσαν στο έδαφος, κατάφεραν όμως να γλιτώσουν τρέχοντας και καλώντας σε βοήθεια. Η μια γυναίκα μάλιστα έχει αναγνωρίσει το αυτοκίνητο του 27χρονου, ως αυτό που την παρέσυρε.

Στην τρίτη επίθεση το θύμα ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον δράστη που την έπιασε από τον λαιμό και γι’ αυτό η μαρτυρία της θεωρείται «κλειδί».Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, o 27χρονος είχε συλληφθεί πριν από ένα χρόνο για εμπρησμό σε περιοχή στα Χανιά, και είχε παραδεχτεί, τότε, την πράξη του.

Τον «έκαψε» η χλωρίνη
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο 27χρονος λίγα λεπτά μετά την δολοφονία της 60χρονης έφυγε από την σπηλιά και πήγε σ’ ένα κοντινό νεκροταφείο προκειμένου να σβήσει τα ενοχοποιητικά ίχνη από το αυτοκίνητό του.

Άνοιξε το πορτ μπαγκάζ και το έπλυνε εξονυχιστικά από αίματα και άλλα στοιχεία που θα φανέρωναν σε τυχαίο έλεγχο πως εκεί μέσα είχε τοποθετήσει το σώμα της Αμερικανίδας βιολόγου.

Αυτό φαίνεται πως ήταν ένα από τα στοιχεία - «κλειδιά» για την εξιχνίαση της υπόθεσης, καθώς όταν οι αστυνομικοί βρήκαν το αυτοκίνητο παρατήρησαν πως το μόνο καθαρό σημείο ήταν το πορτ μπαγκάζ το οποίο ήταν πρόσφατα πλυμένο και ανέδιδε πολύ δυνατή μυρωδιά χλωρίνης.

Παράλληλα, όπως προκύπτει από την έρευνα, ο 27χρονος μετά τη δολοφονία πήγε τα ματωμένα ρούχα του σε σπίτι συγγενικού του προσώπου και τα έπλυνε.

Σύμφωνα, όμως, με τα όσα προέκυψαν από τα στοιχεία που στάλθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αθήνας, προέκυψε ότι στο παπούτσι του υπήρχε αίμα της άτυχης Σουζάν Ίτον.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications