Αποκάλυψη του σωματοφύλακα της πριγκίπισσας Νταϊάνα: «Δεν φορούσε τίποτα μπροστά μου!»

Σε αποκαλύψεις για την πριγκίπισσα Νταϊάνα, προχώρησε ο σωματοφύλακας της, Ken Wharfe, μιλώντας στην βρετανική «Daily Mail»

Ο Ken Wharfe ανέλαβε την προστασία του Ουίλιαμ και του Χάρι, μετά το διαζύγιο που πήρε η Νταϊάνα από τον πρίγκιπα Κάρολο. Ο πρώην σωματοφύλακας αποκάλυψε προσωπικές στιγμές της οικογένειας, αλλά και το περιστατικό με την πριγκίπισσα Νταϊάνα, όταν βρέθηκε ολόγ@μνη μπροστά του!

«Θυμάμαι την πρώτη μας συνάντηση. Μου είπε «Κεν, δεν σε ζηλεύω που θα προσέχεις τα δύο αγόρια μου. Μπορούν να γίνουν απίστευτα ενοχλητικά. Ο Ουίλιαμ, που εκείνη τη στιγμή έπαιζε πιάνο – ή προσπαθούσε τουλάχιστον- γύρισε και είπε «δεν είμαι ενοχλητικός». Την ίδια στιγμή, ο Χάρι έσπασε ένα βάζο.

Αμέσως, έτρεξαν έξω και οι δύο και η Νταϊάνα τους φώναξε «ελάτε εδώ». Δεν είπα τίποτα και εκείνη ξαναμπαίνοντας στο δωμάτιο, μου είπε «Συγγνώμη Κεν. Βλέπεις τι εννοώ;». Ήταν σαν να μιλούσα με έναν φίλο μου, που γνωρίζω χρόνια», διηγείται ο Ken Wharfe, πρώην σωματοφύλακας.

Και προσθέτει: «Είχε ξεκαθαρίσει σε όλους τους συνεργάτες της ότι δεν ήθελε να την ενοχλήσουν για τίποτα, πριν από τις 9.30 π.μ., ώστε να τα πάει η ίδια στο σχολείο. Ήθελε, επίσης, να έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της το απόγευμα για να έχει χρόνο με τα παιδιά. Δεν ήθελε να είναι κλειδωμένα σε ένα κάστρο και τα ενθάρρυνε να βγαίνουν έξω με τους φίλους τους. Μου έλεγε πάντα «Κεν, θέλω να είμαι φυσιολογική»…».

«Ήταν ολόγ@μνη μπροστά μου»

Ο Ken Wharfe θυμήθηκε μεταξύ άλλων και ένα αστείο και ταυτόχρονα αμήχανο περιστατικό με την πριγκίπισσα Νταϊάνα, στο σπίτι της μητέρας της, στη Σκωτία. «Της άρεσε να φλερτάρει. Ήταν στον χαρακτήρα της», σχολιάζει και συνεχίζει: «Η Νταϊάνα με ρώτησε αν ήθελα να μου πλύνει τα πουκάμισα μου. Της απάντησα «όχι, κυρία. Αυτό είναι γελοίο».

«Μου αρέσει να πλένω», μου απάντησε… Το επόμενο πρωί ήρθα και την βρήκα να σιδερώνει τα πουκάμισα μου. Φορούσε μόνο μια πετσέτα γύρω της. Τότε, ο Ουίλιαμ μπήκε μέσα και την ρώτησε «γιατί κάνεις τα πουκάμισα του Κεν;» και της τράβηξε την πετσέτα! Ήταν ολόγ@μνη και εγώ είπα στον Ουίλιαμ «αυτό που έκανες ήταν χαζό».

Εκείνος μου απάντησε «το ξέρω ότι αρέσεις στη μαμά μου». Κι εγώ του είπα «η μαμά συμπαθεί πολλούς ανθρώπους. Ας μην το κάνουμε αυτό». Δεν ήταν χαζός. Όλα έγιναν τόσο γρήγορα. Η Νταϊάνα χαμογελούσε. Ό,τι και να σκεφτόταν, έπρεπε να δει την αστεία πλευρά.

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications