Από άλλου το περίμενες και από άλλου ήρθε: άλλη περίμενες να εκδηλωθεί και άλλη εκδηλώθηκε !

Την ώρα που εκατομμύρια Νεοέλληνες οχι μονο δεν έχουν ιδέα τι γίνεται στο κόσμο ,άλλα δεν ξέρουν καν τα αυτονόητα και έχουν πέσει σε ένα κατώτερο επίπεδο αντίληψης και αναμασούν ότι ηλιθιότητες τους έχουν μάθει ως δεδομένα σε πολλούς τομείς. Άλλοι κάνουν ερευνά για το "άγιο δισκοπότηρο" και το μυστικό της ζωής αφού εκεί οδήγησε η ερευνά.

Και άλλοι παριστάνουν τους ερευνητές και γράφουν τόμους βιβλίων, άλλοι τι έλεγαν οι αρχαίοι ξανά και ξανά τα ίδια, περσινά ξινά σταφύλια, ο σκοπός που θα έχεις μια πληροφορία ειναι για να πας πάρα κάτω με αυτή, οι περισσότεροι δεν λειτουργούν έτσι,και έχουν μεινει στάσιμοι όπως ειναι και στην ζωή τους τα ίδια και τα ίδια και ζουν σε μια κατώτερη κατάσταση.

Εκατομμύρια ελληνόφωνοι (μιγάδες της μεσογείου) έχουν ως δεδομένα πράγματα που στερούνται λογικής, επίσης όλο με ποδόσφαιρο και λοιπές ηλιθιότητες ασχολούνται από μικρά οι περισσότεροι, ουδεμιά σχέση με τον πνευματικό κόσμο και το κόσμο της αναζήτησης, δείγμα κατωτερότητας και υλιστών με ότι συνεπάγεται αυτό, και παρασύρουν και τους άλλους στο βούρκο τους.

Όταν εξ αρχής δεν έχεις χωθεί πολύ βαθιά μέσα στο σπηλαίο του Πλάτωνα εύκολα βγαίνεις και από αυτό! ειναι αδιανόητο να έχουν ίντερνετ από το 2010 και οι περισσότεροι να ειναι λες και ζουν στο μεσαίωνα, πλήρη άγνοια ακόμα και για τα αυτονόητα και όπως είπαμε σε ένα άτομο: το γελοίο ειναι να σε βλέπουν ως τρελό οι κοιμισμένοι μέσα από την σπηλιά / MATRIX.

Δεν θα πούμε περισσότερα δημοσιά για δυο λογούς: παρακολουθουν τα ερπετά που ειναι "θεωρίες συνωμοσίας" , τους έξυπνους και συγκεκριμένου γένους παρακολουθούν που αποδεκάτισαν σε όλη την Ευρώπη, από τα χαϊβάνια δήθεν απόγονους αρχαίων μειωμένης νοημοσύνης και αντίληψης που αναπαράγουν τις ηλιθιότητες τους και έχουν κάνει δεδομένα τα ψεμματα τους δεν έχουν φόβο, άλλα και για να μάθουν αφού ότι τεχνολογία έχετε σήμερα ειναι από συγκεκριμένο γένος(ανεξάρτητου χωράς), ο νοών νοείτω και οι 99 από τους 100 που θα μπουν σε αυτό το post δεν θα καταλάβουν τίποτα αναμενόμενο (!) έτσι γλιτώνουμε και τα block στο facebook από τα ερπετά .. Και ο άλλος γιατί θα τα πάρουν άλλοι "έξυπνοι" που δεν έχουν βρει τίποτα τόσα χρονιά ως δικά τους...

Αυτά ειναι τα αληθινά παρατράγουδα!!! ΥΓ: ούτε το βιντεο ούτε οι εικόνες μπήκαν τυχαία...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications