Απαγορευμένη Εξωγήινη Τεχνολογία στο Μεξικό αποκαλύπτει ο Victor Camacho

Όταν πρόκειται για το θέμα των ΑΤΙΑ και των εξωγήινων, οι άνθρωποι επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες οι οποίες υπερβαίνουν το ερώτημα εάν τα ΑΤΙΑ είναι πραγματικά ή όχι.

Μέσα σε λίγα μόνο χρόνια και χάρη στις προσπάθειες πολλών δημοσιογράφων και εναλλακτικών μέσων ενημέρωσης, έγινε σαφές σε όλους όσους έχουν εξετάσει τα στοιχεία, ότι τα UFO είναι πράγματι αληθινά.

Αυτά τα στοιχεία έρχονται με τη μορφή εντοπισμού ραντάρ και ηλεκτρο-οπτικών δεδομένων, μαρτυρίες υψηλού επιπέδου στρατιωτικού προσωπικού, αξιόπιστων μαρτύρων, εικόνες και βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει από δεκάδες κυβερνήσεις παγκοσμίως και από πολλά άλλα.

Οι εξωγήινοι φαίνεται να μονοπωλούν ένα κοινό μυστικό, όσο κι αν για το θέμα αυτό, εδώ και δεκαετίες, υπήρξε μια επίσημη εκστρατεία μυστικότητας και γελοιοποίησης και αποδόθηκαν πολλά περιστατικά σε «θεωρίες συνωμοσίας.»

Πολύ γρήγορα, όμως, οι άνθρωποι αρχίζουν να διακρίνουν ότι υπάρχει κάτι πολύ σοβαρότερο που συμβαίνει εδώ και το οποίο αξίζει την προσοχή τους και την δική μας.

Ο Victor Camacho, ερευνητής στον τομέα των UFOs και ο οικοδεσπότης ενός γνωστού ραδιοφωνικού προγράμματος ισπανικής γλώσσας που ονομάζεται «Los Desvelados», όπου εκπέμπει σε εθνικό επίπεδο στις ΗΠΑ και το Μεξικό, με εμφανίσεις του στο Discovery Channel, στο Travel Channel, και στο History Channel, έρχεται να μας αποκαλύψει, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, μία απαγορευμένη αρχαιολογία, στο βίντεο που ακολουθεί, με πολλά ευρήματα:

Forbidden Archaeology They Would Rather You Didn’t Know About

www.diadrastika.com

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications