Άνδρας συνελήφθη επειδή έγλυφε παγωτό από την συσκευασία σε σούπερ μάρκετ (Βίντεο)

Ο 36χρονος κάτοικος της Λουιζιάνα, Λέινις Μάρτιν Γ. ΙΙΙ, βρέθηκε στο δικαστήριο το Σάββατο, αφού δημοσίευσε ένα βίντεο από το Facebook, όπου έγλειφε ένα κουβά παγωτού σε ένα σούπερ μάρκετ.

Παρόλο που ο 36χρονος άνδρας ήταν σε θέση να παράσχει στους αστυνομικούς αποδείξεις πως αργότερα αγόρασε το εν λόγω παγωτό, εξακολουθεί να αντιμετωπίζει κατηγορίες σχετικά με την κοινοποίηση του βίντεο στο Facebook, ενδεχομένως επειδή μέσω του κλιπ ενθάρυυνε και άλλους να πράξουν το ίδιο.

«Λαμβάνοντας υπόψη ότι τελικά αγόρασε το ίδιο εμπόρευμα είναι και αυτό κάτι», ανέφερε ο διοικητής του τοπικού Γραφείου του Σερίφη, Λόνι Καβαλιέρ, στο CNN την Κυριακή. «Ωστόσο, το βάζει στο Facebook για να κερδίσει αυτή τη φήμη και στο τέλος της ημέρας δίνει σε άλλους ανθρώπους ιδέες που δεν είναι προς το καλύτερο συμφέρον της δημόσιας υγείας».

Η ακρόαση του ατόμου από το δικαστήριο της Λουιζιάνα υποτίθεται ότι έχει οριστεί για τη Δευτέρα, αλλά δεν έχει γίνει καμία ανακοίνωση σχετικά με αν θα έχει συνήγορο.

​Η Blue Bell, η εταιρεία που κατασκευάζει τα παγωτά σημειώνει στον ιστότοπό της ότι αυτή τη στιγμή «εξετάζει μεθόδους της παραγωγικής διαδικασίας για να προσθέσει πρόσθετη προστασία στο κουτί».

Παρ' όλα αυτά, ορισμένα καταστήματα παίρνουν τα πράγματα στα χέρια τους από την άποψη των προληπτικών μέτρων.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications