Η Ανακύκλωση των Ψυχών ως Μηχανή του Σύμπαντος Είναι το Σχέδιό τους εδώ και χιλιάδες αιώνες

Το βίντεο που θα δείτε με την Linda Moulton Howe είναι διασκεδαστικό και συνάμα συναρπαστικό, ενώ μοιάζει σαν να βγήκε από ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας – και πολλοί μπορεί να το εκλάβουν ως τέτοιο – ωστόσο περιέχει πληροφορίες που προέρχονται από τον Sherman, έναν αναλυτή της Υπηρεσίας Πληροφοριών Άμυνας ο οποίος ισχυρίζεται ότι λέει την αλήθεια.

Γνωρίζουμε, ωστόσο, από το ντοκιμαντέρ «Miracle Men» ότι η παραπληροφόρηση είναι ένα συμπλήρωμα σε οποιαδήποτε επίσημη επικοινωνία σχετικά με τα UFOς και την εξωγήινη ζωή, οπότε είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι περιέχει ένα μείγμα αλήθειας και υπερβολών.

Ανάμεσα σε πολλούς ισχυρισμούς αναφέρεται πως:
Η μεγάλη ατζέντα του Eben Zs (γνωστός και ως ο ψηλότερος Grey Alien από την Zeta Reticuli) σε αυτό το εργαστήριο της Γης … είναι ότι οι μη-άνθρωποι έκαναν τους δεινόσαυρους.
Στη συνέχεια, οι εξωγήινοι, είτε επέτρεψαν είτε προκάλεσαν τον μεγάλο μετεωρίτη να χτυπήσει τον Κόλπο του Μεξικού πριν από 66 εκατομμύρια χρόνια, προκειμένου να σβήσει σκόπιμα, από προσώπου Γης, το πείραμα των δεινοσαύρων.

Αυτό που ήρθε στη συνέχεια στη Γη ήταν η άνοδος των θηλαστικών που οδήγησαν στα πρωτεύοντα και σε εμάς τους ανθρώπους, ύστερα από αιώνες γενετικής χειραγώγησης από άλλες νοημοσύνες.

Αυτός ο ισχυρισμός ενισχύθηκε το 1999 από έναν συνταξιούχο αναλυτή της Υπηρεσίας Πληροφοριών Άμυνας. Είπε ότι η δουλειά του ήταν να παρακολουθεί και να αναφέρει «τις γεωπολιτικές εδαφικές συγκρούσεις τριών ανταγωνιστικών εξωγήινων παρατάξεων ή ειδών». Ο αναλυτής της DIA δήλωσε ότι οι ξένες παρουσίες έχουν εδραιωθεί σε διάφορα μέρη της Γης και στο ηλιακό μας σύστημα και τουλάχιστον ένας τύπος έχει επεξεργαστεί τον πλανήτη αυτόν, ενώ ότι γενετικά χειρίζεται τη ζωή της Γης για περίπου 270 εκατομμύρια χρόνια.

Ο Sherman αναφέρει ότι του είπαν ότι οι Ebens (Extraterrestrial Biological Entity – Εξωγήινη Βιολογική Οντότητα) πειραματίστηκαν γενετικά στο Μπουτάν, το Θιβέτ και το Νεπάλ και στη συνέχεια μεταμόσχευσαν μερικά από αυτά τα αλλοιωμένα ανθρώπινα υβρίδια εξωγήινων σε περιοχές που σήμερα ονομάζουμε Γιουκατάν και Γουατεμάλα της Κεντρικής Αμερικής.

Ο Sherman είπε ακόμα, ότι οι Ebens χρησιμοποίησαν το DNA, και το χειρίστηκαν για ένα άλλο γενετικό πείραμα Eben, μακριά, στην άλλη πλευρά του κόσμου στα Ιμαλάια. Στη συνέχεια, το 850 μ.Χ., ο Sherman είπε ότι οι Ebens έστρεψαν τους περισσότερους από τους Μάγια, π.χ. ανθρώπινα υβρίδια και τους μετέφεραν σε άλλο πλανήτη για άγνωστους λόγους.

«Και είπα, καλά,» Ο γενετικός πειραματισμός του Ebens στο Θιβέτ, συνδέεται με κάποιο τρόπο με τον Δαλάι Λάμα; Σκέφτομαι τη μετενσάρκωση μέσω διαφορετικών όντων και διαφορετικών κύκλων ζωής. Θα μπορούσε αυτή η έννοια να αναφέρεται σε ένα Eben που υποτίθεται ότι λέει σε έναν αξιωματούχο της Πολεμικής Αεροπορίας το 1949, ότι η ανακύκλωση των ψυχών είναι η μηχανή αυτού του σύμπαντος;

«Και προς μεγάλη μου έκπληξη, ο Sherman είπε:» Ακριβώς! Είναι, λοιπόν, αυτό το σχέδιό τους; Μπορεί αυτός ο ισχυρισμός, πέρα από κάθε κατανόηση, να είναι αληθινός;
Κι αν ναι, μπορεί να απαντηθεί το ερώτημα ποιοι είμαστε, γιατί είμαστε εδώ και πού πηγαίνουμε;

Παρακολουθείστε το βίντεο για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τους ισχυρισμούς του Sherman, όπως τους παραθέτει η Linda Moulton Howe:

diadrastika

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications