Βούτηξε στην λίμνη Πλαστήρα και έβγαλε ψάρι.. 70 κιλών (εικόνες)

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 72χρονος Στέφανος Κρομμυδάς βουτούσε στα νερά της Λίμνης Πλαστήρα στην Καρδίτσα. Η βουτιά όμως της Κυριακής έμελλε να είναι διαφορετική για εκείνον αλλά και για ολόκληρο το χωριό του.

Ο κ. Κρομμύδας συνηθίζει να βουτά σε μεγάλα βάθη 6-7 μέτρων για να ικανοποιήσει το χόμπυ του.

Αυτό έκανε και την Κυριακή (16/7) όπου για αρκετή ώρα περιπλανήθηκε στο βυθό της λίμνης μεταξύ κλαδιών και κορμών που βρίσκονται εκεί.

Αυτή την φορά έβγαλε ένα γουλιάνο βάρους 70 κιλών και μήκους 2,15 μ. ξεπερνώντας το προηγούμενο ρεκόρ του που ήταν 57 κιλά τέτοιες μέρες πριν από δύο χρόνια.

karditsalive.net

Post A Comment:

1 comment

georgiosείπε...

πιτσιρικας ζουσα στην κιζιλ ορντα "κοκκινη ορδη"στο καζαχσταν,υπαρχει κοντα το ποταμι σερνταρια εκει οι γουλιανοι φτανανε τα αμετρητα κιλα,ο μπαρμπας μου πηγαινε για ψαρεμα με τρικικλο και καραμπινα,εδενε εναν ιμαντα στο πισω μερος της μηχανης ο οποιος κατελειγε σε εναν γαντζο/αγκιστρι,φτιαγμενο απο ακτινα ζαντας,καρφωνε πανω ενα δυο κοτοπουλα και το πεταγε στο ποταμι.Οταν πιανοταν επανω το θεριο το τραβουσε με την δυναμη της μηχανης και το εκτελουσε με την καραμπινα,το βαρος του εφτανε τα διακοσια κιλα.Στον πατο υπηρχαν μεγαλυτερα που μπορει να εφταναν τον τονο σε βαρος...αυτα!!!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications