Τζαβάρα: Από το ξύλο «έχασα» το μωρό μας!

Ανατριχίλα προκαλεί το άγριο παρασκήνιο όσων προηγήθηκαν του ξυλοδαρμού που υποστηρίζει ότι βίωσε από τον Μανώλη Παπαμακάριο η Μαντώ Τζαβάρα.

Όπως καταγγέλλει η 44χρονη, ο αθλητής όχι μόνο την απειλούσε ότι θα την… ξεκοιλιάσει, αλλά τα δολοφονικά χτυπήματα του στο παρελθόν έγιναν αιτία να χάσει το μωρό που είχε στην κοιλιά της!

Σύμφωνα με την Espresso, το θύμα δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook τα αρρωστημένα μηνύματα που δεχόταν από τον σύντροφό του, όταν του ζήτησε να χωρίσουν, παραθέτοντας αυτούσιες τις συνομιλίες. Μάλιστα, σε κάποιες εξ αυτών ο Μανώλης Παπαμακάριος φέρεται να την προειδοποιεί ότι θα την σκοτώσει με τα ίδια του τα χέρια, όπως υποστηρίζει η Μαντώ Τζαβάρα.

«Ξε@@@λο. Θα μου κλ@σεις τα αρ@@@ια. Ακούς; Μπα@@@αιδι. θα έρθω και θα σε σου κρεμάσω τα άντερα κολιέ! Που@@@να» φέρεται ότι γράφει, μεταξύ άλλων, στη σύντροφό του ο Μανώλης Παπαμακάριος.

«Θα σε σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια. Στο ορκίζομαι. Γ@@ώ τον σταυρό σου» συνεχίζει ακάθεκτος λίγη ώρα αργότερα, όπως καταγγέλλει η Μαντώ Τζαβάρα.

Η αποβολή Η Μαντώ Τζαβάρα υποστηρίζει ότι πριν λίγο καιρό είχε μείνει έγκυος από τον μπασκετμπολίστα, αλλά ένα βίαιο επεισόδιο είχε ως αποτέλεσμα να αποβάλλει.

«Δεν είναι μόνο ο θυμός για τη συνεχόμενη χειροδικία του, αλλά και ότι εξαιτίας αυτών χάθηκε μία ζωή από αιμορραγία που προήλθε από κλοτσιές στην κοιλιά», αναφέρει εξοργισμένη Μαντώ Τζαβάρα, εξηγώντας σε άλλη ανάρτηση της με πικρία ότι, κατά τη διάρκεια των ξυλοδαρμών,«ήμουν έγκυος και απέβαλα από τα χτυπήματα του καθ@@ού».

Από το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, προκύπτει ότι σε βίντεο που δημοσιεύει, μάλιστα, ο Μανώλης Παπαμακάριος εμφανίζεται να την εξυβρίζει χυδαία, ενώ η ίδια τον κατηγορεί ότι τρώει χρήματα, εμπλέκοντας και την αδελφή του στην υπόθεση.

Πηγή: Εφημερίδα «Espresso»

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications