Ερευνητής ισχυρίζεται ότι η ένταση μεταξύ των ΗΠΑ και του Ιράν θα προκαλέσει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο!

Τα πρόσφατα επεισόδια μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και του Ιράν δείχνουν ότι και οι δύο χώρες κινούνται προς την κατεύθυνση μιας στρατιωτικής αντιπαράθεσης.

Οι εντάσεις στην ιρανική περιοχή αυξήθηκαν από την πυρηνική συμφωνία και για άλλη μια φορά επιβλήθηκαν οικονομικές κυρώσεις στην Τεχεράνη.

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ δήλωσε ότι η Ουάσινγκτον εκτιμά, με βάση τις πληροφορίες των μυστικών υπηρεσιών, τους τύπους των όπλων που χρησιμοποιήθηκαν και την προηγμένη μέθοδος των επιθέσεων, ότι η Τεχεράνη ευθύνεται για τις επιθέσεις εναντίον δύο δεξαμενόπλοιων στον Κόλπο του Ομάν.

Το Ιράν διαθέτει «αδιάσειστες» αποδείξεις ότι το αμερικανικό τηλεκατευθυνόμενο μη επανδρωμένο αεροσκάφος το οποίο κατέρριψαν οι ένοπλες δυνάμεις του χθες Πέμπτη είχε εισέλθει στον ιρανικό εναέριο χώρο, αντίθετα με τους ισχυρισμούς της Ουάσινγκτον, τονίζει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Εξωτερικών της Ισλαμικής Δημοκρατίας.

Εάν το Ιράν επιτεθεί στις δυνάμεις των ΗΠΑ στην περιοχή, είναι πιθανό να υπάρξει άμεση αντίποινα από τις Ηνωμένες Πολιτείες.Και το χειρότερο σενάριο ειναι η Δύση να προκαλέσει έναν νέο πόλεμο στην περιοχή, και πιθανόν έναν παγκόσμιο πόλεμο.

Ο κίνδυνος ενός τρίτου ολοκληρωτικού πολέμου είναι φαίνεται στο ορίζοντα περισσότερο από ποτέ. Οι αρχαίες προφητείες λένε ότι αυτός ο πόλεμος θα ξεκινήσει Σεπτέμβριο, και θα είναι παγκοσμίως και θα προκαλέσει το τέλος του Κόσμου.

Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος
Ο διάσημος Χριστιανός ερευνητής και συγγραφέας David Meade διαβεβαιώνει ότι τα βιβλικά σημάδια και τα τρέχοντα γεγονότα δείχνουν ότι ο Β Παγκόσμιος Πόλεμος θα ξεσπάσει σε μόλις τρεις μήνες. Ο Meade είναι γνωστός για τις προβλέψεις του για το τέλος του κόσμου, καθώς ο Πλανήτης Χ κινείται προς τη Γη προκαλώντας μια σειρά καταστροφικών γεγονότων. Τώρα λέει ότι τα αστρολογικά σημάδια του 2017 ήταν στην πραγματικότητα μια προειδοποίηση για έναν καταστροφικό πυρηνικό πόλεμο.

Πότε θα είναι η Αποκάλυψη;
Η απάντησή μου μπορεί να εκπλήξει πολλούς, αλλά νομίζω ότι είχαμε μια προειδοποίηση πριν δύο χρόνια το Σεπτέμβριο του 2017 ,δήλωσε στην βρετανική εφημερίδα The Sun . "Και ο λόγος για τον οποίο νομίζω ότι συμβεί ειναι επειδή τα γεγονότα τρέχουν γρήγορα και δεν υπάρχουν άλλα πιθανά συμπεράσματα. Ας αναθεωρήσουμε τα πρόσφατα συμβάντα".

Στις 5 Μαΐου, ο Trump έδωσε εντολή το USS Abraham Lincoln να πάει στον κόλπο του Ομάν.
Πέντε ημέρες αργότερα, βομβαρδιστικά Β-52 πήγαν σε αμερικάνικη βάση στο Κατάρ ως προειδοποίηση προς το Ιράν.

Στη συνέχεια, τόσο τον Μάιο όσο και τον Ιούνιο, έγιναν οι επιθέσεις στα πετρελαιοφόρα στα στενά του Hormuz. Το Ιράν για το θέμα ειναι του τύπου «Δεν μας νοιάζει». Ο Meade, ο οποίος έχει γράψει ένα νέο βιβλίο σχετικά με τις προβλέψεις του και ονομάζεται «The End of Days: Planet X », λέει ότι ένας πόλεμος κατά του Ιράκ δεν θα έχει περιορισμένο αντίκτυπο.

Αλλά ότι ένας πόλεμος εναντίον του Ιράν είναι κάτι εντελώς διαφορετικό, θα είναι η αρχή του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου. Ο κύριος λόγος είναι ότι η Ρωσία και η Κίνα δεν θα επιτρέψει επίθεση εναντίον αυτού του έθνους από Αμερικανούς, και επικαλείται πληροφορίες από διπλωματικές πηγές..

Αλλά πηγαίνει παραπέρα και προβλέπει το ξέσπασμα του μεγάλου πυρηνικού πολέμου που θα καταστρέψει το ένα τρίτο της ανθρωπότητας και να προκαλέσει μια «δοκιμασία» επτά χρόνια, μια σειρά από κατακλυσμικά γεγονότα.

Ο David Meade δεν βασίζεται μονο στις αποκαλύψεις της "Βίβλου", και λέει στην Αποκάλυψη, υπάρχει ένας πόλεμος που θα καταστρέψει το ένα τρίτο της ανθρωπότητας και το ένα τρίτο της γης. Αυτός είναι ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος, ένας πυρηνικός πόλεμος ..

Ένα έγγραφο που ονομάζεται «πυρηνικές δραστηριότητες» ή «JP 3-72» ,δείχνει ότι οι στρατιωτικοί διοικητές θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν όπλα μαζικής καταστροφής.

Οι αναλυτές λένε ότι το έγγραφο αυτό σηματοδοτεί μια επικίνδυνη αλλαγή προς την ιδέα της πραγματικής μάχης και μιας μεγάλης κλίμακας πυρηνικής σύγκρουσης.

Επιπλέον, το αμφισβητούμενο έγγραφο δημοσιεύθηκε μετά από δύο πυρηνικές συμφωνίες: τη συμφωνία του 2015 με το Ιράν και τη συνθήκη πυρηνικών δυνάμεων με τη Ρωσία το 1987, μερικοί ερευνητές λενε ότι ίσως η Αμερική προετοιμάζεται για έναν πρωτοφανή πόλεμο.

Είμαστε στο κατώφλι του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου;
Αλλά εκτός από την προβλέψεις του Meade και άλλων ερευνητών υπάρχει και κάτι άλλο που θα μπορούσε να εκπληρωθεί: Ο Νοστράδαμος προέβλεψε ότι ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος θα ειναι μεταξύ δύο υπερδυνάμεων και θα μπορούσε να διαρκέσει 27 χρόνια.

Προς το παρόν μπορούμε μόνο να περιμένουμε τις αποφάσεις κάποιων "ανόητων" που ελέγχουν τον κόσμο μας και τη ζωές μας.

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications