Τώνια Μοροπούλου: Δεν έπαιρνα εγώ την σύνταξη – Μου την έδιναν

Στις δηλώσεις της επανέλαβε τα όσα είχε πει μία μέρα νωρίτερα με ανάρτησή της στο Facebook και ανέφερε ότι δεν είχε καμία πρόθεση να παίρνει τη σύνταξη, αλλά της πιστωνόταν στον λογαριασμό από τον ασφαλιστικό της φορέα

Απαντήσεις έδωσε η πρώην – πλέον – υποψήφια βουλευτής της ΝΔ Τώνια Μοροπούλου, σχετικά με την υπόθεση παράνομης είσπραξης της σύνταξης του θανόντος πατέρα της.

Η κυρία Μοροπούλου μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1 και υποστήριξε ότι δεν ήξερε πως αυτό ήταν παράνομο. Το να λαμβάνει, δηλαδή, ακόμη ως άγαμη θυγατέρα τη σύνταξη του πατέρα της, ο οποίος πέθανε το 1977.

Στις δηλώσεις της επανέλαβε τα όσα είχε πει μία μέρα νωρίτερα με ανάρτησή της στο Facebook και ανέφερε ότι δεν είχε καμία πρόθεση να παίρνει τη σύνταξη, αλλά της πιστωνόταν στον λογαριασμό από τον ασφαλιστικό της φορέα.

Όπως είπε, από την στιγμή που ο φορέας της έδινε το ποσό, δεν θεωρούσε πως είναι κάτι παράνομο και δεν ήξερε πως ο νόμος άλλαξε το 2010. Τόνισε ακόμη πως ήδη έχει επιστρέψει ένα ποσό από τα χρήματα που έχει λάβει.

Στη συνέχεια, σημείωσε πως ο τρόπος που αναδείχτηκε το θέμα φανερώνει μια ενορχηστρωμένη επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να πλήξει την ΝΔ ενόψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου. Γι’ αυτό το λόγο τέθηκε εκτός των ψηφοδελτίων, παρά το γεγονός ότι ήταν υποψήφια βουλευτής Δωδεκανήσου, προκειμένου να μην «χτυπηθεί» ο Κυριάκος Μητσοτάκης, χωρίς ο ίδιος να της ζητήσει να παραιτηθεί.

igata.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications