Θρήνος στη Φυλή – Πατέρας ενός παιδιού νεκρός από τη φωτιά (vid)

Τραγική εξέλιξη είχε η φωτιά κοντά στον ΧΥΤΑ Φυλής που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής, με έναν 48χρονο να χάνει τη ζωή του. Τον άτυχο άνδρα εντόπισαν χωρίς τις αισθήσεις του, πυροσβέστες που επιχειρούσαν στην περιοχή, στον προαύλιο χώρο εργοστασίου όπου εργαζόταν.

Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο και διακομίστηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες και μαρτυρίες, ο άνδρας έχασε τις αισθήσεις όταν βρέθηκε μέσα σε ένα σύννεφο καπνού από την φωτιά που ήταν σε εξέλιξη σε κοντινή απόσταση.

Συνάδελφοί του αλλά διασώστες, προσπάθησαν να τον επαναφέρουν με μαλάξεις στο στήθος μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στο νοσοκομείο έσπευσαν συγγενικά πρόσωπα του άτυχου άνδρα αλλά και συνάδελφοί του και όταν έμαθαν τη τραγική κατάληξη εκτυλύχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας.

Όπως έγινε γνωστό ο 48χρονος ήταν πατέρας ενός παιδιού.

Αν και τα ακριβή αίτια θανάτου θα εξακριβωθούν από την ιατροδικαστική εξέταση, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος άνδρας υπέστη κάποιο καρδιακό επεισόδιο όταν βρέθηκε μέσα στους καπνούς από τη φωτιά, ενώ δεν έφερε σημάδια εγκαύματος.

Η εξέλιξη της φωτιάς 20:49
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά καίει ξερά χόρτα και χαμηλή βλάστηση και δεν απειλεί κατοικημένη περιοχή, αλλά πνέουν ισχυροί άνεμοι.Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 26 πυροσβέστες με 13 οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρο τμήμα, δύο αεροπλάνα, δύο ελικόπτερα καθώς και υδροφόρες των ΟΤΑ.

Όπως έγινε γνωστό απί την Πυροσβεστική, στην περιοχή βρίσκονται βιοτεχνίες και επιχειρήσεις, οι οποίες δεν κινδυνεύουν άμεσα αυτή την στιγμή, αλλα οι δυνάμεις ενισχύθηκαν καθώς πνέουν ισχυροί άνεμοι.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications