Θρίλερ με τη δολοφονία σεκιουριτά στον Κορυδαλλό - Τι αναφέρει ο ιερέας της ενορίας

Τον 56χρονο σεκιουριτά σε επιχείρηση στον Κορυδαλλό βρήκε δεμένο και χτυπημένο η κόρη του και λίγο μετά την μεταφορά του στο νοσοκομείο άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο πατήρ Γεώργιος γνώριζε πολύ καλά τον νυχτοφύλακα και μίλησε για το περιστατικό συγκλονίζοντας. Ο ιερέας κλήθηκε να πάει στο σημείο προκειμένου να κάνει ένα τρισάγιο στη μνήμη του.

«Είμαι 25 χρόνια ιερέας στην ενορία του Αγίου Δημητρίου και πήγαινα συχνά στην εταιρεία ενοικίασης κοντέινερ και φορτηγών για να κάνω αγιασμό. Το θύμα εργαζόταν επί 35 χρόνια νυχτοφύλακας σε αυτήν την επιχείρηση.

Σήμερα το πρωί, ο ιδιοκτήτης της με πήρε τηλέφωνο και μου είπε να πάω εκεί, επειγόντως, για να κάνω ένα τρισάγιο για την ψυχή του νυχτοφύλακα. Εγώ, έτρεξα και έκανα τρισάγιο στο σημείο που τον σκότωσαν. Οι αστυνομικοί ήταν ακόμα εκεί και έπαιρναν αποτυπώματα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πατήρ Γεώργιος.

Στη συνέχεια διευκρίνισε πως ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης δεν συνήθιζε να αφήνει χρήματα στο κτίριο και υπήρχε εκεί σεκιουριτάς για να προσέχει τα αυτοκίνητα. «Ο ιδιοκτήτης μου είπε ότι δεν είχε χρήματα στην επιχείρηση. Το μόνο που του πήραν ήταν ένα ηλεκτρικό εργαλείο με το οποίο ξεβίδωνε τα μπουλόνια από τους τροχούς των αυτοκινήτων. Αυτοί θα νόμιζαν ότι θα βρουν χρήματα μέσα, αλλά ο ιδιοκτήτης δεν άφηνε χρήματα εκεί, είχε το νυχτοφύλακα επειδή φοβόταν μην του πάρουν αυτοκίνητα ή μήπως προξενήσουν φθορές σε αυτά», πρόσθεσε ο ιερέας.

Το τηλεφώνημα του σεκιουριτά στην κόρη του Όλα συνέβησαν στην οδό Δερβενακίων, στον Κορυδαλλό. Ο σεκιουριτάς, λίγο μετά τις 02.00 τα ξημερώματα της Δευτέρας, 17.06.2019, πήρε την κόρη του τηλέφωνο και της είπε «τρέχα γιατί έπεσα θύμα ληστεία και με έχουνε δέσει».

Η κοπέλα ειδοποίησε ΕΚΑΒ και αστυνομία και λίγο αργότερα έφτασαν όλοι στο σημείο βρίσκοντας τον άνδρα χτυπημένο και δεμένο. Ο 56χρονος δεν αισθανόταν καλά, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Αττικό νοσοκομείο και μετά από λίγη ώρα κατέληξε..

Σύμφωνα με την κόρη του ο άνδρας είχε βηματοδότη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν ίχνη παραβίασης στην εταιρεία όπου εργαζόταν ο άτυχος άνδρας.

Τα αίτια του θανάτου του άνδρα αναμένεται να διευκρινιστούν από τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής ενώ την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει η ασφάλεια.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications