Θεσσαλονίκη: Σύγκρουση δύο οχημάτων κατέληξε σε τραγωδία – Τσακώθηκαν, έχασε τις αισθήσεις του και πέθανε

Σύγκρουση δύο οχημάτων κατέληξε σε τραγωδία – Τσακώθηκαν, έχασε τις αισθήσεις του και άφησε την τελευταία του πνοή, δίπλα στο αυτοκίνητό του.

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη στην περιοχή της Περαίας της Θεσσαλονίκης, όταν σύγκρουση δύο οχημάτων κατέληξε σε τραγωδία, μετά από διαπληκτισμό μεταξύ των οδηγών τους.

Το περιστατικό όπως διαβάζουμε στο ThessNews.gr συνέβη την Τρίτη (25/06) το μεσημέρι, όπου χάθηκε τόσο αναπάντεχα μια ανθρώπινη ζωή μετά από σύγκρουση δύο οχημάτων που καταγράφηκαν μόνο υλικές ζημιές.

Στο σημείο επικράτησε ένταση, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ακολούθησε διαπληκτισμός ανάμεσα στους δύο οδηγούς των οχημάτων.

Επί τόπου κλήθηκαν εκπρόσωποι των ασφαλιστικών εταιριών των δύο ιδιοκτητών των αυτοκινήτων, προκειμένου να λύσουν τη διαφορά. Μόνο που ο διαπληκτισμός φαίνεται πως στάθηκε μοιραίος για τον ένα από τους δύο οδηγούς, έναν 78χρονο άνδρα, ο οποίος ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις του.

Άμεσα έτρεξαν να συνδράμουν οι περαστικοί που παρακολουθούσαν το περιστατικό, ενώ κλήθηκε και ασθενοφόρο Στο σημείο έσπευσε και μία Κινητή Μονάδα, διασώστες των οποίων προσπάθησαν να κρατήσουν στη ζωή τον 78χρονο με τη μέθοδο της καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης, χωρίς να τα καταφέρουν.

Ο άτυχος άντρας άφησε την τελευταία του πνοή, δίπλα στο αυτοκίνητό του. Έρευνα για τα ακριβή αίτια του περιστατικού διενεργεί η Αστυνομία.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications