Ανακάλυψαν ένα σατανικό βωμό της βασίλισσας της Σκωτίας;

Σε ένα απομονωμένο πάρκο στο Εδιμβούργο στην Σκωτία, οι αρχαιολόγοι έφεραν στο φως δύο μυστηριώδη αντικείμενα, μεταξύ των οποίων μια μεταλλική πλάκα που απεικονίζει ένα πεντάγραμμο ανάποδα με ένα θηρίο με κέρατα στη μέση, κατά πάσα πιθανότητα την δαιμονική οντότητα Baphomet, και ένα βωμό με άγνωστα "αντικείμενα".

Ενώ τα μέσα μαζικής αποβλάκωσης κάνουν λόγο για ειδωλολατρικά αντικείμενα , όλα συνδέονται σαφώς με τον Σατανισμό και τη λατρεία του διαβόλου .

Τα σατανικά αντικείμενα βρέθηκαν σε λόφο στο Holyrood Park στο Εδιμβούργο.Το Holyrood Park Queen's Park ή King's Park , επίσης γνωστό ως το Parque de la Reina, είναι ένα απομεινάρι από το Παλάτι του Holyroodhouse (τα Ανάκτορα του Χόλιρουντ), ηταν επίσημη κατοικία της Βασίλισσα Ελισάβετ Β .

Το Holyrood Park ιδρύθηκε από τον βασιλιά Δαβίδ I της Σκωτίας το 1128 μ.Χ, επίσης γνωστό και ως το Βασιλικό Παλάτι του Holyroodhouse, ξεκίνησε ως Μονή, αλλά τελικά επεκτάθηκε σε μεγάλο παλάτι που χρησίμευσε ως κύρια κατοικία των Βασιλέων από τον δέκατο έκτο αιώνα.

Τι δουλειά έχουν τα σατανικά αντικείμενα στο Πάρκο της Βασίλισσας;
Το σατανικό πεντάγραμμα και ο βωμός βρέθηκαν στο πάρκο που περιβάλλει το παλάτι.Το Edinburgh Evening News αναφέρει ότι η μεταλλική πλάκα και ο βωμός βρέθηκαν ενσωματωμένα στο έδαφος μέσα σε ένα τμήμα του χλοοτάπητα . Ένας θολωτός τσιμεντένιος βωμός βρέθηκε κάτω από το ανώτερο στρώμα του εδάφους και προφανώς, περιβάλλεται από τα "εκθεσιακά αντικείμενα"!.

Αρκετά σκουλαρίκια βρέθηκαν ενσωματωμένα στο σκυρόδεμα γύρω από τη μεταλλική πλάκα, με την απεικόνιση πολλών διαφορετικών μορφών. Τα αντικείμενα βρέθηκαν τον Μάιο του περασμένου έτους και το ιστορικό περιβάλλον της Σκωτίας, το οποίο διαχειρίζεται το πάρκο, έφερε αρχαιολόγους να ερευνήσουν την τοποθεσία.

Αλλά το μυστήριο βαθαίνει. Οι εκθέσεις από τη Σκωτία:

Σύμφωνα με μια νέα έκθεση που συντάχθηκε από την Αρχαιολογία (CFA), τα αντικείμενα εξαφανιστικαν από άγνωστα άτομα κάποια στιγμή πριν από τη διερεύνηση του χώρου, τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, αφήνοντας μόνο το σκυρόδεμα και οπές στο γρασίδι.Φαίνεται ότι κανείς δεν ξέρει πού βρίσκονται τώρα τα σατανικά αντικείμενα.

Παγανιστική ή σατανική;
Το σύμβολο του πενταγράμμου χρησιμοποιήθηκε στην αρχαία Ελλάδα και τη Βαβυλωνία, με την παλαιότερη παράσταση βρέθηκε στην Ουρ, μια πόλη στη Μεσοποταμία χρονολογείται περίπου 5.500 χρόνια πριν. Αλλά η χρήση της ήταν ιδιαίτερα έντονη μεταξύ των Κελτών και στους Δρυίδες, οι οποίοι έλεγαν ότι τα πέντε σημεία αντιπροσωπεύουν τα πέντε στοιχεία: γη, αέρα, φωτιά, νερό και Πνεύμα, μέσα στον κύκλο της ζωής, του θανάτου και την αναγέννηση.

Ωστόσο,η πεντάλφα που βρέθηκε στο Holyrood Park δεν είναι παγανιστικό . Ο "θεός με κέρατα" η Baphomet ειναι ο θεός των απανταχού συμμοριτών γνωστοί επίσης ως δήθεν άθεοι...Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι η πλάκα και ο βωμός δεν είναι αρχαία. Βρέθηκαν πολύ κοντά στην επιφάνεια, και η πλάκα ειδικότερα φαίνεται να είναι μια σύγχρονη δημιουργία.

Ο Γάλλος αποκρυφιστής του δέκατου ένατου αιώνα, ο Ελιφάς Λεβί, έγραψε ότι η πεντάλφα είχε σκοτεινό συμβολισμό όταν αναστρέφεται:
"Μια ανεστραμμένη πεντάλφα με δύο σημεία που προεξέχουν προς τα πάνω, είναι ένα σύμβολο του κακού και προσελκύει απειλητικό δυνάμεις, διότι υπονομεύει τη σωστή σειρά των πραγμάτων και δείχνει τον θρίαμβο της ύλης επί του πνεύματος ένα σημάδι εξιλεωμένο από τους μυημένους. "

Όταν η πεντάλφα είναι τοποθετημένη ορθά, αντιπροσωπεύει το πνεύμα και τα τέσσερα στοιχεία της ύλης, όταν ειναι ανάποδα όπως αυτή στο Holyrood Park Reina, γίνεται ένα σύμβολο του κακού, που αντιπροσωπεύει το θρίαμβο της ύλης πάνω στο μυαλό πνεύμα. Τα δύο σημεία της ανεστραμμένης πεντάλφα αντιπροσωπεύουν επίσης κέρατα, όπως αυτά του δαίμονα Baphomet.

Οι σατανιστές χρησιμοποιούν σήμερα ένα ανεστραμμένο πεντάγραμμα μέσα σε ένα κύκλο ως σύμβολο τους με το κεφάλι κατσίκας του Baphomet στο κέντρο. Η μεταλλική πλάκα στο Holyrood Park δείχνει ένα πεντάγωνο ανάποδα μέσα σε ένα κύκλο, όπως χρησιμοποιείται από την Εκκλησία Σατανά.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications