Ρεκόρ πνιγμών στις ελληνικές θάλασσες: ούτε μπάνιο δεν ξέρουν οι ραγιάδες νεοέλληνες!

Από την αρχή του Ιουνίου μέχρι σήμερα ένας άνθρωπος πνίγεται καθημερινά στις ελληνικές θάλασσες. Μέσα σε 23 ημέρες κατεγράφησαν 23 πνιγμοί λουομένων, ενώ τα θύματα που δεν έγιναν γνωστά στα μέσα μαζικής ενημέρωσης αυξάνουν τον αριθμό.

Πέρυσι στη χώρα μας σημειώθηκε ρεκόρ πνιγμών με 413 θανάτους έναντι 357 το 2017… Και τα στοιχεία είναι και φέτος δυσοίωνα: Πριν ακόμη επέλθει η κορύφωση της τουριστικής σεζόν, μέσα σε μία μόλις ημέρα, την περασμένη Κυριακή, οι θάνατοι τριών λουομένων, μιας 40χρονης γυναίκας στην Χαλκιδική, μίας 63χρονης στη Μαγνησία και ενός 20χρονου στο Πόρτο Ράφτη ανέδειξαν το τραγικό πρόβλημα που δίνει στην Ελλάδα τη θλιβερή πανευρωπαϊκή πρωτιά σε μια μακάβρια λίστα: του αριθμό πνιγμών στη θάλασσα.

Οι ραγιάδες νεοελληνες που μονο ελληνικές σημαίες ξέρουν να βάζουν και αυτοπροσδιορίζεται ως απόγονοι αρχαίων και στο χαρακτήρα ειναι ίδιοι με τους συμμορίτες που κατάντησαν την χώρα έτσι,μιγάδες της μεσογείου που πρέπει να σπουδάζουν κατι επι 5-6 χρονιά για να μάθουν κάτι ακριβώς όπως το σπούδασαν αφού ειναι ανίκανοι για να μάθουν κάτι μονοί τους δεν μπορουν να μάθουν ούτε μπάνιο!!!

Θα τους βρείτε να διαβάζουν έγκυρες πήγες ομοίων τους που απευθύνονται σε μικρά παιδιά, να ασχολούνται φανατικά με ποδόσφαιρο από μικρά και λοιπες χαζομάρες,δείγμα κατωτερότητας και υλιστών με ότι συνεπάγεται αυτό, ουδεμιά σχέση με τον πνευματικό κόσμο και το κόσμο της αναζήτησης(χαρακτηριστικό καυκάσιων),αναπαράγουν άπλα ότι τους έχουν μάθει όπως οι παπαγάλοι και ούτε να ζητήσεις δεν μπορείς! αφού λένε ότι ηλιθιότητα τους έχουν μάθει απο τα σχολεια και οι έγκυρες πήγες ομοίων τους ως δεδομένο και ας στερούνται λογικής,και παρασύρουν και τους άλλους στην ηλιθιότητα τους.

Παριστάνουν τους σούπερ Έλληνες δογματικά καθαρά οπως υποστηρίζουν μια ομάδα χωρίς να ξέρουν γιατί, έμενα θα μου πεις ρε? ξέρεις τι έφτιαξαν οι αρχαίοι προγονοί μου?

Οι ιντερνετικοι που παριστάνουν τους σούπερ Έλληνες και βάζουν σημαίες οι περισσότεροι ειναι κλασικοί ραγιάδες νεοέλληνες και αδίσταχτοι και εφαρμόζουν την κλασική συνταγή για να μαζέψουν αφελείς,εμείς που ημαστε και καυκάσιοι δεν βάλαμε σημαίες πάντως...Δεν μπορείς να ξεχωρίσεις αν ειναι troll η πράκτορες η άπλα ηλίθιοι νεοέλληνες με αυτά που βάζουν στις ιστοσελίδες και blog τους και βοηθούν στην αποβλάκωση! ειδικά αυτοί που δεν έχουν ούτε ένα δικό τους άρθρο, από χιλιόμετρα μακριά φαίνονται τι αδίσταχτοι ειναι !αυτοί ειναι απόγονοι αρχαιων επειδή έβαλαν μια σημαία? γιαυτό και δεν ενοχλήθηκαν και από το καθεστώς,κοινός χρήσιμοι ηλίθιοι νεοέλληνες και δεν θα βρείτε στις σελίδες τους θέματα εναλλακτικής αναζήτησης.

Πολλοί έχουν ίντερνετ από το 2010 αλλά έχουν μείνει λες και ζουν στο μεσαίωνα από εκεί να καταλάβει κάνεις την ποιότητα των περισσότερων ελληνόφωνων αλλα στην απατεωνιά ειναι όλοι εξπέρ θα τους βρείτε σε έγκυρες πήγες όλους αυτούς και διάφορων που παριστάνουν τους σούπερ Έλληνες με ελληνικές σημαίες...

Τους είδαμε τοσο καιρό πως υποστηρίζουν ακόμα και στο Internet όλα τα λαμογια αντί αυτούς που αξίζουν,ακόμα και αυτούς που εχουν κατακλέψει τους πάντες με copy paste και παριστάνουν τους γνησιους Έλληνες με ελληνικές σημαίες και δεν έχουν ούτε ενα δικό τους άρθρο, έτσι κανουν παντού οι νεοέλληνες τα λαμογια υποστηρίζουν και περιμένουν σωτηρία μετά.

Να τος ο "Μογγόλος" Γερμανός που "έτρωγε βελανιδιά" αυτός φταίει που έγινε έτσι η Ελλάδα! πάνε να τον σφάξουμε ουγκ! αν το ήξερα ότι ειναι Γερμανός το 90 δεν θα άκουγα τα τραγούδια του :

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications