Γραφικά από υπολογιστή; ένα παιδί με στολή; ή ένα πραγματικό τέρας; ένα παράξενο βίντεο!

Στις 7 Ιουνίου,η Vivian Gomez κάτοικος των ΗΠΑ δημοσίευσε ένα περίεργο βίντεο στο Facebook (βλ. Παρακάτω), που καταγράφηκε από μια κάμερα παρακολούθησης κοντά στο σπίτι της.

Ξύπνησα την Κυριακή το πρωί και είδα αυτό στην εγγραφή της κάμερας μου, και προσπαθούσα να καταλάβω τι ειναι; πρώτα φαίνεται μια σκιά που πηγαίνει από την μπροστινή πόρτα του σπιτιού μου και έπειτα είδα αυτό το πλάσμα.

Το βίντεο προκάλεσε σάλο πρώτα στο Facebook, και στη συνέχεια σε site, συμπεριλαμβανομένου του site Reddit, οι περισσότεροι χρήστες το βρήκαν πιθανότατα ψεύτικο ή οτι ειναι από υπολογιστή, ή ήταν κάποιος (πιθανότατα παιδί) που έβαλε στολή.

Πολύ λιγότεροι σχολιαστές πρόσεξαν το ασυνήθιστο βάδισμα του πλάσματος και σύμφωνα με αυτούς, η σωματική του διάπλαση και το βάδισμα είναι πολύ ασυνήθιστο για ένα παιδί.

Πολλοί έγραψαν ότι το βίντεο είναι πραγματικά πολύ παράξενο, ακόμη και αν ειναι ψεύτικο.

Η ίδια η Βίβιαν Γκόμεζ, σύμφωνα με το προφίλ της, είναι μια συνηθισμένη γυναίκα,και όχι οπαδός παραφυσικών φαινομένων, και σε φωτογραφίες υπάρχει μόνο ένα παιδί, ο γιος της που ονομάζεται Μπόμπι, ο οποίος φαίνεται 8-9 ετών.

Θα μπορούσε αυτό το αγόρι να οργανώσει μια τέτοια ασυνήθιστη φάρσα;

Το ερώτημα παραμένει ανοιχτό. Μέχρι στιγμής, αυτό το βίντεο έχει ήδη πάνω από 3,5 εκατομμύρια προβολές .

 

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications