«Πινκ πονγκ» ευθυνών διευθυντή και ταφέα για τις εικόνες ντροπής στο νεκροταφείο Σχιστού (Βίντεο)

Μπαλάκι έκαναν τις ευθύνες διευθυντής και ταφέας στο νεκροταφείο Σχιστού για τις εικόνες ντροπής που κυκλοφόρησαν χθες και έδειχναν στοιβαγμένες αναλλοίωτες σορούς σε ένα καμαράκι του νεκροταφείου.

«Κατά βάση είναι ευθύνη του ταφέα» απάντησε ο διευθυντής του νεκροταφείου του Σχιστού, Φίλιππος Κυρίτσης, όταν κλήθηκε να απαντήσει για τις αδιανόητες εικόνες που είδαν χθες το φως της δημοσιότητας με στοιβαγμένες σορούς που δεν έχουν αποσυντεθεί μέσα σε δωμάτια και υπολείμματα εκταφών σε σακούλες.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open, το οποίο και χθες έκανε το ρεπορτάζ, ο κ. Κυρίτσης σημείωσε ότι «είχε υποχρέωση ο ταφέας να έχει το μέγιστο μία άταφη σορό ως το απόγευμα». Ο δημοσιογράφος τον διέκοψε για να ρωτήσει αν το γραφείο τελετών κάνει ό,τι θέλει. «Δεν είναι γραφείο τελετών, είναι ταφέας, υπάλληλος του φορέα μας. Εμείς τον εποπτεύουμε. Εμείς παρακολουθούμε όλες τις εκταφές και όλη την πορεία», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια ο κ. Κυρίτσης έκανε λόγο για «μεμονωμένο συμβάν». «Σε δωμάτιο ταφέα που έχει τον απόλυτο χειρισμό ο ίδιος, μπορεί να βρει μέχρι μια σορό», τόνισε.Σε αυτό το σημείο, ο ταφέας στον οποίο ο διευθυντής καταλόγιζε τις ευθύνες, μπήκε στο πλάνο της απευθείας μετάδοσης του καναλιού και του είπε:

«Πας να χρεώσεις εμένα για τα αδιάλυτα; Εμένα θα χρεώσετε, εμένα; Πες στα ίσα, εδώ. Να εξηγήσεις, για πες τα. Εγώ είμαι 22 χρόνια εδώ μέσα», φώναξε ο ταφέας.

«Εμένα θα χρεώσετε; Πες στα ίσα» είπε ο ταφέας, που εμφανίστηκε εκείνη τη στιγμή, απευθυνόμενος στον κύριο Κυρίτση κι εν συνεχεία μιλώντας στον ρεπόρτερ του καναλιού είπε:

«Εγώ τους έλεγα, δεν έχω χώρους, μου έλεγαν βάλε τα εδώ. Πού να τα βάλω, στο κεφάλι μου; Τα χόρτα ήταν εκεί πάνω, ο συνάδελφος που πήγε να κουρέψει, χτύπησε το πόδι του. Πού να τους πάω κύριε τους νεκρούς;», συνέχισε.

Δείτε το βίντεο με τον διάλογό τους:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications