Missing 411: Μυστηριώδεις Εξαφανίσεις Κυνηγών που Συνδέονται με Ανεξήγητα Γεγονότα

Ο David Paulides, είναι ένας πρώην ντετέκτιβ της αστυνομίας ο οποίος είναι τώρα ένας ερευνητής και συγγραφέας γνωστός κυρίως για τα βιβλία του, ένα εκ των οποίων είναι αφιερωμένο πραγματικότητα του Bigfoot, αλλά κυρίως για τη σειρά των βιβλίων του Missing 411, στο οποίο τεκμηριώνει την εξαφάνιση των ανθρώπων σε εθνικά πάρκα και αλλού, όπου οι άνθρωποι αυτοί είτε δεν βρέθηκαν ποτέ, είτε βρέθηκαν κάτω από πολύ παράξενες συνθήκες.

Ένα πολύ χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι όταν ένας έμπειρος κυνηγός, ο Aaron Hedges, κυνηγούσε με τους φίλους του στα «Τρελά βουνά» (Crazy Mountains) στη Μοντάνα το 2014. Κάποια στιγμή απομακρύνθηκε από την ομάδα, αλλά ωστόσο είχε συνεχή επαφή μαζί την παρέα του, μέσω ασυρμάτου, προτού να χαθεί.

Μια εβδομάδα μετά την εξαφάνισή του, βρήκαν τις μπότες και ένα ακόμη αντικείμενο δικό του στο χιόνι, αλλά οι ερευνητές και τα σκυλιά που έψαχναν δεν εντόπισαν περαιτέρω στοιχεία στην περιοχή.

Εννέα μήνες αργότερα βρέθηκε το σακίδιο πλάτης και το γιλέκο του, 15 μίλια μακριά, όμως φαίνεται εντελώς αδύνατο να είχε ταξιδέψει ως εκείνη την απόσταση στο χιόνι χωρίς παπούτσια, σημειώνει ο Paulides.

Μία παρόμοια ιστορία εξαφάνισης ορειβατών είχε εκτυλιχτεί στα Ουράλια Όρη το 1959, μόνο που εκεί είχαν συμβεί ακόμα πιο δυσάρεστα και ανεξήγητα γεγονότα.

Παρακολουθείστε την εκπομπή COAST TO COAST για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό το περίεργο θέμα:

diadrastika

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications