Mjölner: Εντυπωσιάζει το νέο ολμοβόλο της BAE Systems [vid]

Ένα νέο «τρομακτικό» οπλικό σύστημα ονόματι Mjölner ή αλλιώς «Hammer of Thor», παρουσίασε σε σύντομο βίντεο, η βρετανική αμυντική εταιρεία BAE Systems, το οποίο έχει δημιουργήσει εντυπώσεις και που θα ενισχύει χερσαίες δυνάμεις στο πεδίο της μάχης, προσφέροντας τρομερή δύναμη πυρός.

Η BAE Systems, μετά την σκληρή κριτική που άσκησε στο ρωσικό επιθετικό μη επανδρωμένο όχημα εδάφους Uran-9, δημοσίευσε νέο βίντεο, στο οποίο παρουσιάζεται το νέο οπλικό σύστημά του, που είναι ενσωματωμένο σε άρμα μάχης.

Το ολμοβόλο Mjölner, που αναπτύχθηκε και κατασκευάστηκε από την BAE Systems Hägglunds μπορεί να ενσωματωθεί σε άρμα μάχης ή τεθωρακισμένο όχημα εδάφους ή άλλη πλατφόρμα, ενισχύοντας το με τρομερή δύναμη πυρός.

Ποια τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του
Το Mjölner έχει σύστημα ενσωμάτωσης για τον πυργίσκο του άρματος μάχης και έχει δύο οριζόντιες κάννες 120 χιλιοστών, καθώς επίσης διαθέτει έναν ισχυρό μηχανισμό που του επιτρέπει γρήγορο και αξιόπιστο «γέμισμα» από το πλήρωμα σε όλες τις συνθήκες μάχης.

Πάνω στην πλατφόρμα μάχης τίθεται σε γωνία 45 έως 85 μοιρών, με αποτελεσματική εμπλοκή στόχων σε ένα ευρύ φάσμα αποστάσεων, ενώ μπορεί να εκτοξεύσει έως και τέσσερα βλήματα σε λιγότερο από δέκα δευτερόλεπτα.

Επίσης, το ολμοβόλο Mjölner μπορεί να ενσωματώσει τα πιο προηγμένα αυτοματοποιημένα συστήμτα ελέγχου πυρός πυρανίχνευσης και μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα ευρύ φάσμα πυρομαχικών.

Δείτε βίντεο με το ολμοβόλο Mjölner:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications