Μαντώ Τζαβάρα για Μανώλη Παπαμακάριο: Παρά το ξύλο, τον αγαπώ ακόμη (vid)

Τον αγαπάω ακόμη παρά το ξύλο.

Αυτό επαναλάμβανε η Μαντώ Τζαβάρα στη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Μαζί Σου», η σύντροφος του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα.

Όπως αναφέρει το ''Έθνος'', στην προσπάθειά της να εξηγήσει γιατί είχε αυτή τη συμπεριφορά ο Μανώλης Παπαμακάριος η Μαντώ Τζαβάρα μίλησε για οικονομική πτώχευση, αβεβαιότητα στη δουλειά του άντρα της, αλλά και το άσχημο οικογενειακό περιβάλλον που βίωνε με τον θάνατο του πατέρα του και τον σκληρό χαρακτήρα της μητέρας του.

Συνεχίζοντας την περιγραφή της η Μαντώ Τζαβάρα ανέφερε ότι ο Μανώλης Παπαμακάριος «δεν ήταν ο εαυτός του» και ότι είχε επηρεαστεί έντονα από τα παραπάνω αίτια.

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι η πρώτη χειροδικία έγινε τον Δεκέμβρη. Εκείνη, όμως, όπως είπε, έμεινε μαζί του επειδή ήθελε να τον βοηθήσει, καθώς είχε ζήσει και η ίδια βία και στη δική της οικογένεια όταν ήταν παιδί από τον πατέρα της. Υποστηρίζει ότι ο Μανώλης Παπαμακάριος είναι ένα παιδί που έχει ανάγκη την αγάπη και γι' αυτό δεν τον απομάκρυνε από κοντά της.

Παρόλα αυτά, περιέγραψε την άσχημη συμπεριφορά που είχε τον τελευταίο καιρό. Η Μαντώ Τζαβάρα τόνισε ότι έχει πολύ καλή σχέση με την πρώην γυναίκα του και το παιδί που έχει με αυτή ο μπασκετμπολίστας. «Ζω τα ίδια με τη μάνα μου, αυτή δεν σώθηκε, εγώ δεν είμαι σαν αυτή. Έκλαιγε και μου έλεγε να είμαι εγώ καλά», συνέχισε η Μαντώ Τζαβάρα μιλώντας για τα δικά της παιδικά βιώματα, ενώ είπε ότι ανεχόταν μέχρι τώρα αυτή την κατάσταση γιατί η ίδια είχε επιλέξει να δίνει συγχωροχάρτι.

Η Μαντώ Τζαβάρα ανέφερε, ακόμη, ότι θα δημοσιοποήσει τα μηνύματα που γράφουν «θα σε σκοτώσω και θα σε σύρω γ@μνή στην Κηφισιά».

Όταν του είπε να φύγει από το σπίτι η απάντηση που δέχτηκε, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, ήταν «ό,τι και να σου κάνω, θα σέρνεσαι από πίσω μου».

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications