Η Lady Gaga έβρισε τους θαυμαστές της όταν τη ρώτησαν που είναι ο Bradley Cooper

Οπως είναι πλέον γνωστό ο Bradley Cooper και η Irina Shayk έχουν χωρίσει. Μάλιστα κάποιοι υποψιάζονται πως δημιουργήθηκαν προβλήματα το 2018, όταν ο Cooper και η Lady Gaga βρέθηκαν στο επίκεντρο της προσοχής για τη χημεία τους εντός κι εκτός οθόνης.

Το ξέσπασμα της Lady Gaga στη σκηνή με αφορμή σχόλιο για τον ηθοποιό Bradley Cooper. Ο χωρισμός του Bradley Cooper και της Irina Shayk είναι επίσημος και μετράει ελάχιστα 24ωρα από τη στιγμή που έγινε γνωστός. Κι ενώ όλοι αναζητούν τις αιτίες που το λαμπερό ζευγάρι πήρε αυτή την απόφαση, στο επίκεντρο ήρθε για άλλη μια φορά το φημολογούμενο ειδύλλιό του με τη Lady Gaga, συμπρωταγωνίστρια του στο «Α star is born».

Παρά τη διάψευση αυτής της σχέσης επίσημα από την τραγουδίστρια, το διάστημα που ήρθε ο χωρισμός του ηθοποιού με το διάσημο μοντέλο είναι πολύ κοντά σ’ εκείνο που οι φήμες για σχέση του Cooper με τη Gaga οργίαζαν και πολλοί είναι εκείνοι που δεν θεωρούν ασύνδετα τα δυο γεγονότα.

Και πριν ακόμα καταλαγιάσει ο κουρνιαχτός από τον χωρισμό του Bradley από την Irina, η Lady Gaga έπρεπε να βγει στη σκηνή του Las Vegas, για προγραμματισμένη της εμφάνιση, και φυσικά, έφτασε και η στιγμή να ερμηνεύσει το κομμάτι με το «Shallow»- το ντουέτο της με τον Cooper στη ταινία που έγινε και η αφορμή να μιλήσουν όλοι για την απίθανη χημεία τους.

Εκεί τη στιγμή, βεβαίως, η performer και τραγουδίστρια είχε στο μυαλό της να στείλει ένα μήνυμα για τα δικαιώματα της LGBTQ κοινότητας, της οποίας είναι θερμή υποστηρικτής.(έτσι όπως την έχουν κάνει αλλιως δεν θα την ήξερε και κάνεις).

Σύμφωνα, όμως, με μαρτυρίες κάποιοι από το κοινό αναρωτήθηκαν δυνατά «πού είναι ο Bradley;» και εκνευρισμένη η Gaga λίγο πριν ερμηνεύσει το τραγούδι είπε: «Και κάτι τελευταίο. Να είστε ευγενικοί. Να είστε ευγενικοί ή να πάτε να γαμ…τε!»

 

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications