Τασία για την πρόσληψη της κόρης της στη Βουλή: Αξιοποιήθηκαν κάποιες γνωριμίες…

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος της Βουλής παραδέχθηκε ότι αξιοποίησε «κάποιες γνωριμίες, διασυνδέσεις και τα λοιπά…» για την πρόσληψη της κόρης της στο κοινοβούλιο

«Προφανώς, με την έννοια που το λέμε, ότι δεν θα μπορούσε ο καθένας να αποσπαστεί στη Βουλή ώστε στη συνέχεια να μεταταχθεί, υπάρχει ένα ζήτημα ότι αξιοποιήθηκαν κάποιες γνωριμίες, διασυνδέσεις και τα λοιπά…» ήταν η απάντηση της Τασίας Χριστοδουλοπούλου στο ερώτημα αν η πρόσληψη της θυγατέρας της στη Βουλή δημιουργεί ηθικό θέμα.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος της Βουλής παραδέχθηκε ότι για την μετάταξη της κόρης της στη Βουλή «αξιοποιήθηκαν κάποιες γνωριμίες, διασυνδέσεις και τα λοιπά…».

«Υπάρχει ζήτημα, δεν το συζητάμε αυτό, ούτε θέλω να πω ότι ήταν γνωστά τα προσόντα της και η Βουλή φώναξε έλα εδώ» συνέχισε η κυρία Χριστοδουλοπούλου όταν κλήθηκε από τους δημοσιογράφους του Alpha να εξηγήσει αν υπάρχει ηθικό ζήτημα από την πρόσληψη της κόρης της στη Βουλή λίγες ημέρες πριν τις πρόωρες εκλογές.

Η Τασία Χριστοδουλοπούλου υποστήριξε ωστόσο ότι η απόσπαση της κόρης της στη Βουλή των Ελλήνων «δεν επιβαρύνει το Δημόσιο ούτε με μια δραχμή γιατί ήδη πληρωνόταν από το Δημόσιο…».

Κατά την άποψη της αντιπροέδρου της Βουλής οι αποσπάσεις, μετατάξεις και προσλήψεις συγγενών, φίλων, πρώην συζύγων ή μετακλητών υπαλλήλων στο κοινοβούλιο έγιναν «ανεξαρτήτως πολιτικών φρονημάτων και πολιτικής τοποθέτησης».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications