Κάθε λαός είναι άξιος των ανθρώπων που τον κυβερνούν .

«Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι. Όσοι αδιαφορούν για τα κοινά είναι καταδικασμένοι να εξουσιάζονται πάντα από ανθρώπους κατώτερούς τους .»Πλάτωνας 427-347 π.Χ (εικόνα μιγάδες της μεσογείου μη καυκάσιοι στην πλειοψηφία τους)

Η εικόνα του Νεοέλληνα ειναι τραγική και εντός internet και εκτός! αυτο που υποστηρίζουν παντού τους αδίσταχτους και περιμένουν σωτηρία αν δεν ειναι σχιζοφρένεια τότε τι ειναι?

Πως αντιλαμβάνονται οι μάζες τον κόσμο γενικά? από το ίντερνετ φαίνεται από τι είδους και σε ποιους ανήκουν οι σελίδες που διαβάζουν,το πρόβλημα ειναι πολύ μεγαλύτερο εκτός ότι δεν ξέρουν ιστορική αλήθεια πολλοι στην Ελλάδα ειναι αμφίβολου ράτσας και οχι απόγονοι αρχαίων, αυτός ειναι και ο λόγος που δεν ψάχνουν για τίποτα, θα τους βρείτε να δογματίζονται με το ποδόσφαιρο αρχικά,αυτές οι ράτσες έχουν την τάση να προσκολλούνται σε ένα δόγμα-κόμμα να ελέγχονται,όπως με ομάδες ποδοσφαίρου και να μετατρέπονται σε ορδες ηλίθιων.

Καθαρό το ελληνικό DNA το είπαν ειδικοί χαμός από like share! τάισε σανό τον όχλο και θα σε ακολουθεί!!! το οτι πολλοι ειναι ιδιοι με τους άραβες δεν το βλέπουν ! το οτι πολλοι δεν εχουν καν την ομάδα αίματος των αρχαίων ούτε αυτό το ξέρουν! περιμένουν τους δήθεν ειδικούς να τους πουν,πόσο δε όταν δεν δίνουν βήμα σε κανέναν ανεξάρτητο πάρα μονο σε δικούς πράκτορες που παριστάνουν τους ειδικούς!

Παντού κυριαρχεί η υποκρισία και όλοι το παίζουν κάλοι άγιοι και φωστήρες, συνήθως αυτοί προσπερνούνται τους κάλους ειναι οι μεγαλύτερες λέρες και ισχύει το ακριβώς αντίθετο από αυτό που δείχνουν! συν ότι και εξαπατούν με ευκολία γιατι ειναι διπρόσωποι.

Και ψηφίζουν με τα ίδια κριτήρια οπως με τα ίδια κριτήρια εχουν στην πρώτη θέση ιστοσελίδες στο ιντερνέτ, από όλα έχει ο μπαξές , από σελίδες Οβριών όλες στην πρώτη θέση έως πάσης αδίσταχτων που παριστάνουν τους γνησιους Έλληνες με ελληνικές σημαίες, ενώ το μονο που τους ενδιαφέρει ειναι να έχουν κόσμο γιαυτό το λόγο δεν μπαίνουν καν στο κόπο να βάλουν ένα δικό τους αρθρο.

Πολλά άρθρα μας και πρωτοφανής για την Ελλάδα έκαναν πάταγο και την άλλη μέρα τα βλέπαμε ακόμα σε γνώστες σελίδες να τα παρουσίαζαν ως δικά τους,ότι αρθρο βάζαμε που είχε μεγάλη απήχηση δεν έχαναν ευκαιρία τα λαμόγια του ίντερνετ να το πάρουν,αυτοί που βάζουν μονο ότι έχει απήχηση και δεν έχουν ούτε ενα δικό τους άρθρο.

Και αφού το είχαν ξεφτιλίσει το θέμα βάζοντας δικά μας άρθρα ως δικά τους απαγορεύσαμε σε πολλούς να παίρνουν δικά μας άρθρα και να καρπώνονται τον κόπο του άλλου χωρίς καν πήγες, αυτό το γεγονός μαζί με την ζήλια τους μας έκανε αντιπαθητικούς στους κύκλους του ίντερνετ μαλιστα πολλοι ξίνισαν που ανακαλύψαμε αυτά που δεν είχαν βρει αυτοί τόσα χρονιά ,αντιπαθητικοί γίναμε και στους δυνάστες σας όταν για πρώτη φορά βάλαμε ιστορικές αλήθειες και οχι μονο που αναιρούν τα ψέμματα τους που έχουν ως δεδομένα οι μάζες, και δεν είπε κανένας από ολους αυτούς τους φωστήρες τόσα χρονιά, μονο να παριστανουν τους σούπερ Έλληνες ξέρουν και να αναπαράγουν και προπαγάνδες .

Και εδώ άρχισε ο πόλεμος με κάθε τρόπο.Αντίθετα σελίδες αδίσταχτων οχι μονο δεν ενοχλήθηκαν στο facebook άλλα ειναι και σε μια καλή θέση στην αναζήτηση, συμπέρασμα? με τον ίδιο τρόπο προωθούν δίκες τους σελίδες προωθούν και δικά τους κόμματα που ανήκουν στους ίδιους.

Πολλοί στην Ελλάδα είναι σαν μια γυναικά που τρώει ξύλο απο ενα ρεμάλι και αυτή νομίζει ότι την αγαπάει! η ηλιθιότητα της ηλιθιότητας! με βάση την εικόνα των πολλών στο ίντερνετ:

Τέλος κάτι ελληνόφωνοι με ελληνικές σημαίες που παριστάνουν τους γνησιους απόγονους των αρχαίων και δεν έχουν καμιά σχέση με θέματα αναζήτησης κτλ ειναι άπλα ελληνόφωνοι δογματικοί νεοέλληνες, και ειναι οι ηθικοί αυτουργοί που ρίχνουν το επίπεδο νόησης στο πάτο μετά τους συμμορίτες! μεταξύ άλλων πολλοί από δαύτους στο χαρακτήρα ειναι ίδιοι με τους συμμορίτες γιαυτό δεν βλέπουν την διάφορα ...

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications