Καμμένος: Χωρίς πολιτικές υποχρεώσεις αλλά με νέο χλιδάτο κότερο

Λίγοι μήνες έχουν περάσει από τότε που ο Πάνος Καμμένος άφησε την υπουργική του καρέκλα και παραιτήθηκε από πρόεδρος των ΑΝΕΛ, ωστόσο φαίνεται πως αυτά τα γεγονότα δεν τον πτοούν.

Ο φωτογραφικός φακός τον πέτυχε στη Σκιάθο την προηγούμενη Τετάρτη με μία υπερπολυτελή θαλαμηγό Ferretti. Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ θα δημοσιεύσει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» στο οποίο ο Πάνος Καμμένος φαίνεται πως μη έχοντας πολιτικές υποχρεώσεις απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης και απόλυτης χλιδής...

Ο ίδιος μάλιστα βρίσκεται και στη θέση του κυβερνήτη στο υπερπολυτελές γιοτ πολλών εκατομμυρίων.

Το εν λόγω ρεπορτάζ, ωστόσο, εγείρει απορίες σχετικά με τις δηλώσεις Τσίπρα για τον συγκυβερνήτη του την περίοδο που μας πέρασε. Ο Έλληνας πρωθυπουργός, μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που εκθείαζε τον συγκυβερνήτη του αυτά τα τέσσερα χρόνια μιλώντας για έντιμο πολιτικό που δεν θέλησε να συνεργαστεί με το παλαιό κομματικό σύστημα αλλά έβαλε πλάτη στα δύσκολα.

Να υπενθυμίσουμε πως ο ίδιος ο Πάνος Καμμένος όταν πήρε την απόφαση να μην κατέβει στις εκλογές με το κόμμα του, τους ΑΝΕΛ κατακεραύνωσε τον Αλέξη Τσίπρα δίνοντας μάλιστα ευχές τύχης στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Είχε πει χαρακτηριστικά «Αναγνωρίζω τη νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη και του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας στις Ευρωεκλογές και ειλικρινά ελπίζω ότι θα μπορέσει να επιφέρει την πολιτική αλλαγή που ψήφισε ο ελληνικός λαός»

dikaiologitika.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications