Η 18χρονη με «σχιζοφρένεια» που έχει «τρελάνει» τους άσχετους ψυχολόγους στην  πλειοψηφία τους

Το κατά πόσο έχει αυτή σχιζοφρένεια επειδή ζωγραφίζει διάφορα και οχι χιλιάδες άλλοι που κυκλοφορούν ελεύθεροι ειναι προς μελέτη !

Όσο άφορα την λεγόμενη ψυχολογία: σε πάνε σε ψηλό κτίριο να κοιτάξεις κάτω, λόγο του ύψους κάποιοι θα φοβηθούν άρα είσαι άρρωστος έχεις υψοφοβία!... Σε κλείνουν κάπου? κλειστοφοβία, στεναχωριέστε για κάτι? έχεις πρόβλημα ψυχαναγκαστική διαταραχή και ταΐζουν ψυχοφάρμακα ! και ένα σορό αλλες ηλιθιότητες που βάφτισαν νόσους ενώ ειναι φυσική αντίδραση! εγώ είχα απέχθεια στο ποδόσφαιρο από μικρο και δεν ήξερα γιατί,(ανακάλυψα πολλά χρονιά αργότερα) ....

Οι φερόμενοι ψυχολόγοι όπως και γιατροί κτλ, άπλα αναπαράγουν οτι τους έχουν μάθει από τις ελεγχόμενες σχόλες, ελέγχεις τις σχόλες ελέγχεις και τους ψυχολόγους! οι λόγοι που έβαλαν χέρι στην ψυχολογία ειναι πάρα πολλοί, ένας από αυτούς ειναι για να κρύψουν την ράτσα τους κάποιοι που βάφτισαν ιδεολογία, ένας άλλος ότι πολλά άτομα ειναι δογματικά σε επικίνδυνο βαθμό και σου κάνουν το μαύρο άσπρο προκείμενου να υπερασπιστούν το δόγμα η το κόμμα τους κτλ κτλ, αυτοί ειναι πολύ χρήσιμοι για τους πρώτους.

Μία 18χρονη με "σχιζοφρένεια" έχει σοκάρει τους ψυχολόγους. Γιατί; Η απάντηση δίνεται στις παρακάτω γραμμές.«Από πάντα έκρυβα τον καλλιτέχνη μέσα μου, απλώς το συνειδητοποίησα όταν εμφανίστηκε η ψυχική μου ασθένεια».

Την ιστορία της αποφάσισε να κάνει γνωστή μια 18χρονη με σχιζοφρένεια, η οποία βρήκε «καταφύγιο» στη ζωγραφική. Ήταν ένας τρόπος διαφυγής...Συνήθως, περιφρονούμε τον όρο «διανοητικά άρρωστοι».

Αυτός που είναι διανοητικά άρρωστος, είναι ένας άνθρωπος ριζικά κατεστραμμένος και ραγισμένος.«Δυστυχώς, μόλις λέω στους ανθρώπους τι αντιμετωπίζω, νιώθω ότι όλα αυτά φαίνονται.

»Το όνομά μου είναι Kate και είμαι 18 ετών. Είμαι καλλιτέχνης και έχω σχιζοφρένεια.» «Στα 17 μου διεγνώσθη με σχιζοφρένια, αφού οι γονείς μου είχαν αρχίσει να ανησυχούν για την πνευματική μου κατάσταση που όλο και χειροτέρευε.

»Ζωγραφίζω πολλές από τις παραισθήσεις μου, γιατί αυτό με βοηθά πολύ να τις αντιμετωπίσω».«Στις ψευδαισθήσεις μου ακούω φωνές, ηχητικά εφέ, τυχαίους θορύβους και συχνά βλέπω έντομα, πρόσωπα και μάτια από το πουθενά».

«Έχω παραισθήσεις πολύ συχνά.»Η κατάθλιψή μου με κάνει να νιώθω άχρηστη σαν τα έντομα που ζωγραφίζω».«Αυτό το έντομο σέρνεται στο ταβάνι μου και κάνει θόρυβο. Το βλέπω και κάτω από αντικείμενα».«Αυτή είναι η αυτοπροσωπογραφία μου. Κοίταξα στον καθρέφτη και τα μάτια μου έκαναν αυτό το πράγμα. Το ζωγράφισα».

Τι έδειξε μικρή ερευνά : πολλά άτομα μη ευρωπαϊκού γένους ειναι δογματικά από την φύση τους και προσκολλούν κάπου πολύ εύκολα, φτιάχνοντας κόμματα για αυτούς για παράδειγμα ελέγχεις εκατομμύρια και ας τους να τσακώνονται όπως κάνουν σε ομάδες, και τα βλέπουν όλα εντελώς δογματικά και οχι αντικειμενικά ,αυτό το βάφτισαν ιδεολογία(!) και φυσικά οποιος δεν ειναι δογματικός αρά μη ελεγχόμενος ειναι φασίστας! όπως λένε τα ελεγχόμενα ορκ μη ευρωπαϊκής ράτσας, επίσης πολλοί νεοέλληνες ειναι Έλληνες δογματικά όπως ειναι κολλημένοι με μια ομάδα! υπέροχος κόσμος :

Τέλος δήθεν ιδεολογία βάφτισαν και κάτι άλλο που έχει να κάνει με το γένος-πνεύμα! για να καταλάβει κάνεις νοήμων την ηλιθιότητα που επικρατεί: ο Στάλιν και λοιποί συμμορίτες δεν σκότωσε εκατομμύρια γιατί ηταν άλλης δήθεν "ιδεολογίας" αλλα γιατί ηταν συγκεκριμένο μη ελεγχόμενο γένος! αλλά που να τα καταλάβουν αυτά οι πολλοί? ποιοι να καταλάβουν οι κολλημένοι με το ποδόσφαιρο? αχαχαχα!! τους έχετε δει πως τσακώνονται για ομάδες έτοιμοι να σφάξουν ο ένας τον άλλον? αυτοί ξεφτιλίζουν το ανθρωπινό γένος! (τελικά βρηκα γιατι είχα απέχθεια) η οι κολλημένοι με κόμματα που ανήκουν στους ίδιους? γιαυτό δεν εμφανίζονται οι "θεοί" σε αυτό το μπάχαλο στην Γη!

Το γένος μου από οπού ειναι όλες οι εφευρέσεις ιστορικά μαθαίνει από μονο του χωρίς σπουδές και τίτλους αρκεί να επικεντρωθεί σε κάτι, εκτός οτι εκ φύσεως ειναι εφευρετικό, και αυτό ακριβώς ειναι το επικίνδυνο συν μη δογματικοί άρα μη ελεγχόμενοι, γιαυτό μας αποδεκάτισαν ανεξάρτητου χώρας! αυτά ειναι πυρηνική φυσική για τους περισσότερους Νεοέλληνες που αυτοπροσδιορίζονται ως απόγονοι των αρχαίων(!) αλλα η αντίληψη τους ειναι μη γνήσιου ευρωπαϊκού γένους που ερευνά τα πάντα εκ φύσεως.©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications