Φυλάκιση ενός χρόνου σε κοπέλι Κρητικό που έκανε ανήθικες προτάσεις σε 13χρονη!!!

Στα ύψη η εγκληματικότητα στην Κρήτη, στο στρατό οι 8 στους 10 κρητικούς ήσαν αγρίμια και φυλακόβιοι σειρών που είχαν απολυθεί! μετά από χρονιά ανακαλύψαμε ότι παράγει κομμουνιστές με το κιλό μεταξύ άλλων! η δεύτερη μετά την δεύτερη Μέκκα τους σε παράγωγη κομμουνιστών !

Ιντα γίνεται εδώ? ιστορικά έσφαζαν σας άγρια θηρία που ξεπήδησαν από την κόλαση Γερμανούς για λογαριασμό της Βρετανίας που είχε υπό κατοχή την Κρήτη και οχι για την Ελλαδα όπως αρέσκονται να λένε ψευδώς οι συμμορίτες αγαπημένο σπορ τους η παραχάραξη της ιστορίας εξάλλου σε όλες τις έγκυρες πήγες τους,και χωρίς να ειναι στρατιώτες και μετά το έπαιζαν αθώοι χωριάτες! ουγκ ουγκ! ανθέλληνα φασίστα!

Απάντηση: αυτά σε γκοχίμ δογματικό αγρίμι της μεσογείου! και οι πλειοψηφία των Κρητικών ειναι άραβες στο γένος και αυτό μάλιστα το είπε και καυκάσια Κρητικιά! που έχει λογική γιατί με δογματικά αγρίμια ούτε να συνεννοηθείς μπορείς ολα δογματικά τα βλέπουν και οχι αντικειμενικά. Νομίζουν ότι ειναι και απόγονοι αρχαιων και οι φάτσες τους ειναι ίδιες με τους άραβες! εξάλλου ηταν υπό κατοχή Αράβων η Κρήτη για πάνω απο 100 χρονιά κάποτε. Μάλιστα μια πρώην από εκεί μαυροτσούκαλο εκτός απο κουτοπόνηρη είχε μογγολική ομάδα αίματος τυχαίο? και αν έχει κανένας πρόβλημα με τα λεγόμενα μας να κάνει εξετάσεις DNA, αν και κομμουνιστής καυκάσιος δεν υπάρχει, άντε γιατι παρατράβηξε το αστείο τύπου ότι ειναι όλοι απόγονοι αρχαίων με "Καθαρό Ελληνικό DNA"! αν ηταν έτσι δεν θα είχε καταντήσει έτσι η Ελλάδα αλλα ποιος έχασε την στοιχειώδες λογική για να την βρουν πολλοί νεοέλληνες αμφίβολου ράτσας?, και "Έλληνες" επίσης δογματικά όπως ειναι με ομάδες και με λογική αχιβάδας .

Και η είδηση:

Ποινή φυλάκισης ενός έτους για την πράξη της απόπειρας προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας επιβλήθηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου σε ηλικιωμένο Κρητικό.

Ο άντρας συνελήφθη πριν λίγα 24ωρα, καθώς φέρεται να προέβη σε ασελγείς προτάσεις σε βάρος 13χρονου κοριτσιού, στο Μασταμπά Ηρακλείου, σύμφωνα με το ekriti.gr.

Ο 78χρονος άνδρας - ο οποίος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει- σύμφωνα με την καταγγελία περνώντας με το αυτοκίνητό του, μπροστά από μία 13χρονη, η οποία συνομιλούσε με φίλες της, άρχισε να περιγράφει ασελγείς πράξεις, προκαλώντας σοκ.

Το περιστατικό διαδραματίστηκε έξω από την εκκλησία της Παναγίτσας στο Ηράκλειο, η ανήλικη κοπέλα έμεινε εμβρόντητη, ωστόσο είχε την ψυχραιμία να συγκρατήσει τον αριθμό του αυτοκινήτου του ηλικιωμένου και ενημέρωσε τη μητέρα της. Η γυναίκα κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και ο 78χρονος συνελήφθη.

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Συριζονησί απο τα λίγα

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications