Έγκλημα στο Γουδή:  κόρη σκότωσε την μητέρα της -video

Κάθε μέρα και μια ανθρωποκτονία.. Τραγική η κατάσταση

Άγριο έγκλημα στου Γουδή: Ηλικιωμένη βρέθηκε νεκρή και τυλιγμένη με κουβέρτα στο πεζοδρόμιο

Στην άκρη του νήματος έφτασαν οι αστυνομικοί της υπόθεσης με τη νεκρή γυναίκα στο Γουδή, η σορός της οποίας εντοπίστηκε τυλιγμένο σε κουβέρτα στην οδό Σινώπης 49.

«Τη σκότωσα για να την απαλλάξω από την ταλαιπωρία, δεν άντεχα άλλο αυτή την κούραση», φέρεται να είπε η 68χρονη κόρη της στους αξιωματικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλωμάτων κατά Ζωής.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η μητροκτόνος αιτιολόγησε την πράξη της λέγοντας ότι η 92χρονη μητέρα της αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, ;ότι ήταν σχεδόν κατάκοιτη, πως είχε κουραστεί να την φροντίζει, ενώ και τη μητέρα της την ταλαιπωρούσε η υγείας της.

Από τις πρώτες ενδείξεις φαίνεται να την έχει χτυπήσει και να τις έχει κλείσει τους αεροφόρους οδόυς, μύτη και στόμα. Το άγριο έγκλημα σημειώθηκε μετάξύ 12 και 2 το μεσημέρι του Σαββάτου.

Οι κόρη έμενε σε κοντινή απόσταση από τη μητέρα και η 92χρονη εντοπίστηκε μετά την ευρύτερη αναζήτηση των αστυνομικών στην κοντινή περιοχή.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 68χρονη αφου τύλιξε τη σορό τη μητέρα της στη συνέχεια την έσυρε στο δρόμο. Το σώμα της ήταν τυλιγμένο σε κουβέρτα περιδεμένη με σκοινί, ενώ τα πόδια ήταν τυλιγμένα σε σακούλα απορριμμάτων.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications