Έγκλημα στην Καλαμαριά: Η τραγική ειρωνεία πίσω από την δολοφονία -video

Έγκλημα στην Καλαμαριά: Μια διαφωνία μεταξύ ψυκτικού και πελάτισσας, οδήγησε σε μια άγρια δολοφονία μια γυναίκας… Δύο οικογένειες ζουν έναν πραγματικό εφιάλτη χωρίς να υπάρχει λόγος.

Πέρα από αυτό το πιο τραγικό από όλα είναι ότι η αδικοχαμένη γυναίκα είχε χάσει τον άνδρα της από τη «νόσο των κλιματιστικών»…

Όπως φέρεται να είπε προανακριτικά ο καθ’ ομολογίαν δράστης, ο καβγάς με την άτυχη γυναίκα ξεκίνησε επειδή εκείνη του ζήτησε να κάνει κάποιες πρόσθετες εργασίες και εν προκειμένω να αντικαταστήσει κάποιο ανταλλακτικό στο κλιματιστικό.

Δεκάδες τα χτυπήματα στο κεφάλι της 63χρονης
Εκείνος αρνήθηκε. Σύμφωνα με τον ίδιο, η γυναίκα προσπάθησε να τον εμποδίσει να φύγει από το σπίτι και… Τη στιγμή εκείνη τα έχασε, αρπάζοντας το σφυρί με το οποίο κατάφερε δεκάδες χτυπήματα στο κεφάλι της 63χρονης, τα οποία αποδείχθηκαν θανατηφόρα!

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Star, πριν από 10 χρόνια, η άτυχη γυναίκα είχε χάσει τον άνδρα της από τη νόσο των λεγεωνάριων ή αλλιώς, τη «νόσο των κλιματιστικών».

Την Τρίτη η απολογία του δράστη
Σήμερα, ο καθ’ ομολογίαν δράστης, οδηγήθηκε στην εισαγγελέα ποινικής δίωξης, η οποία του απήγγειλε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως και ακολούθως τον παρέπεμψε στην Δ΄τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης.

Ο νεαρός ψυκτικός, πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη…
Για αυτό και η γυναίκα ήταν ιδιαίτερα προσεκτική με την συντήρηση των κλιματιστικών στο σπίτι της. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είχε καλέσει ξανά τον ίδιο ψυκτικό, πριν από τρεις μήνες…

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications