Δολοφονία Τοπαλούδη: «Καίνε» οι μαρτυρίες για τη δράση του 19χρονου που βίασε κοπέλα με αναπηρία BINTEO

Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες για τη δράση του 19χρονου Αλβανού και του 23χρονου Ρομά που κατηγορούνται για τον ομαδικό βιασμό της 19χρονης με ποσοστό αναπηρίας άνω του 67%, που φοιτά σε ειδικό σχολείο.

Ο 19χρονος, που είναι κατηγορούμενος και για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, θα βρεθεί ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της περιφέρειας του Εφετείου Δωδεκανήσου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατική» της Ρόδου, η πράξη φέρεται ότι τελέστηκε στη Ρόδο, την 1η Δεκεμβρίου 2018, και σε δίκη παραπέμπονται με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου, που επιδόθηκε χθες, ένας 19χρονος Αλβανός κι ένας 23χρονος Ρομά. Η εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star φιλοξένησε μαρτυρία που σοκάρει, σχετικά με τον βιασμό της 19χρονης κοπέλας, αλλά και τη δράση των δύο κατηογρουμένων, του 19χρονου Αλβανού και του 23χρονου Ρομά.

«Την απείλησαν ότι αν δεν το κάνει θα φάει ξύλο» «Πήγαιναν συχνά έξω από ειδικό σχολείο οι δυο τους

. Ξέρουν ότι η κοπέλα έχει κάποια προβλήματα, της είπαν να πάνε βόλτα με το αμάξι ενός φίλου τους. Κλείδωσαν το αμάξι, την πήγαν λίγα μέτρα παρακάτω. Της ζήτησαν να της κάνουν… Εκείνη δεν ήθελε, την πίεσαν, συνέχισαν για λίγο, αλλά άκουσαν φωνές λίγο παρακάτω. Σε δημόσιες τουαλέτες της έριξαν χαστούκι, την απείλησαν ότι αν δεν το κάνει θα φάει ξύλο. Έγινε σεξουαλική πράξη με απειλή ξυλοδαρμού», είπε μεταξύ άλλων μια κοπέλα που κράτησε την ανωνυμία της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος ο 19χρονος Αλβανός αρνήθηκε τις κατηγορίες εις βάρος του και υποστήριξε ότι δεν είχε επαφή με τη 19χρονη κοπέλα. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του 19χρονου, η κοπέλα φλέρταρε με τον Ρομά και οι δυο τους τού ζήτησαν να πάνε βόλτα με το αυτοκίνητο της αδελφής του. Κάθισαν στα πίσω καθίσματα αλλά, επειδή φλέρταραν εντονότερα, τους άφησε μόνος τους και έφυγε.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications