Δολοφονία Γραικού: Ένταση και λιποθυμίες στα δικαστήρια (video)

Ο 46χρονος έμπορος κρεάτων που κατηγορείται ότι πριν από σκότωσε τον Δημήτρη Γραικό απολογείται ενώπιον της Ε΄Τακτικής Ανακρίτριας, στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, όπου επικράτησαν ένταση και λιποθυμίες.

Από νωρίς το πρωί συγγενείς του Δημήτρη Γραικού συγκεντρώθηκαν στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης, με φωτογραφίες του αδικοχαμένου ανθρώπου τους στα χέρια. Όταν πληροφορήθηκαν ότι ο κατηγορούμενος για το στυγερό έγκλημα μπήκε από την πίσω είσοδο ξέσπασαν.

Κάποιοι προσπάθησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό για να μπουν στα ενδότερα και άλλοι κατέρρευσαν πάνω στην ένταση. Τις φωνές στο σημείο διαδέχονταν οι κατάρες, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Ανάμεσα σε εκείνους που βρίσκονταν στα δικαστήρια και η αδερφή του Δημήτρη Γραικού, που ζητάει την παραδειγματική τιμωρία του δολοφόνου…

Δολοφονία Γραικού: Σπαραγμός και οδύνη στην κηδεία του κτηνοτρόφου Κηδεύτηκε στον Πεντάλοφο Θεσσαλονίκης ο 59χρονος κτηνοτρόφος Δημήτρης Γραικός, ο οποίος βρέθηκε νεκρός δυόμισι χρόνια μετά την εξαφάνισή του.

Η σορός του και το αγροτικό του αυτοκίνητο βρέθηκαν θαμμένα στο Ανατολικό, έξω από τη Θεσσαλονίκη, πίσω από κτηνοτροφική μονάδα 46χρονου εμπόρου κρεάτων που συνελήφθη, κατηγορούμενος ως δράστης της δολοφονίας του άτυχου κτηνοτρόφου.

Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, η σορός του 59χρονου έφερε αλλεπάλληλες κακώσεις από χτυπήματα τα οποία φαίνεται πως αποδείχθηκαν θανατηφόρα, ενώ αποκλείστηκε το ενδεχόμενο ο θάνατός του να οφείλεται σε χτυπήματα από αιχμηρό αντικείμενο ή πυροβολισμούς. Κατά πληροφορίες, η ιατροδικαστική εξέταση κάνει λόγο για βίαιο θάνατο.

Ο 46χρονος αρνείται την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως που του αποδίδεται και φέρεται να υποστηρίζει ότι ο 59χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα ύστερα από μεταξύ τους καβγά.

Ο ίδιος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη ενώπιον της ε’ τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης ενώ παραμένει υπό κράτηση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα κίνητρα της πράξης του ήταν οικονομικές διαφορές που φέρεται να είχε με το θύμα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications