Δικηγόρος Ψυκτικού: Παράλογη Η Δολοφονία - Θα Διδάσκεται Στα Πανεπιστήμια

Σύμφωνα με το δικηγόρο του δράστη, ο 31χρονος δεν απασχόλησε ποτέ τις διωκτικές αρχές και δεν είχε κάποιο κίνητρο για την πράξη του

Ως μια παράλογη υπόθεση, που θα διδάσκεται στα πανεπιστήμια, χαρακτήρισε τη δολοφονία της 63χρονης με σφυρί στην Καλαμαριά από 31χρονο ψυκτικό, μετά από διαπληκτισμό, ο δικηγόρος του κατηγορουμένου, Νίκος Διαλυνάς. Ο 31χρονος κρήθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του σε ανακρίτρια στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, ο κ. Διαλυνάς, αφού ζήτησε συγνώμη από την οικογένεια του θύματος εκ μέρους της οικογένειας του δράστη, ανέφερε ότι η ιστορία πρέπει να διερευνηθεί σε βάθος, κάτι που ήδη έχει προτείνει στην ανακρίτρια.

«Η υπόθεση αγγίζει τα όρια του παραλόγου. Πηγαίνει κάποιος να αλλάξει ένα air condition και καταλήγουμε σε αυτό το τραγικό συμβάν; Προηγήθηκε διαπληκτισμός των δύο πλευρών και το συμβάν έγινε σε βρασμό ψυχής.

Ο εντολέας μου δεν πήρε χρήματα, δεν υπάρχει κίνητρο ληστείας, δεν ερεύνησε το διαμέρισμα. Δεν έκανε κάτι που να του προσάψεις κίνητρο», είπε ο κ. Διαλυνάς.

Ο ίδιος ανέφερε ακόμα ότι στα δικαστήρια βρίσκονται και περίπου πενήντα άτομα, φίλοι και συνάδελφοι του δράστη, οι οποίοι τον χαρακτηρίζουν ως ήπιο και ήρεμο άτομο, το οποίο ποτέ δεν είχε δώσει κάποια αφορμή.

«Το θύμα κάτι του έκανε ή κάτι του είπε και προκλήθηκε ο βρασμός ψυχής. Ο εντολέας μου δεν απασχόλησε ποτέ τις διωκτικές αρχές», τόνισε ο κ. Διαλυνάς.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications