Μυστηριώδης φιγούρα στον ουρανό προκαλεί αναστάτωση και περί Δευτέρας Παρουσίας | Βίντεο

Μια ανθρώπινη σκιά, που κατέβαινε πάνω από πόλη της Καλιφόρνιας και καταγράφηκε σε βίντεο πριν εξαφανιστεί στον ορίζοντα, ώθησε έναν Αμερικανό να αποδείξει ότι αυτή ήταν η δεύτερη έλευση του Χριστού στην Γη.

Το βίντεο ενός παράξενου φαινομένου στον ουρανό πάνω από το Μπέρμπανκ της Καλιφόρνιας έχει σαγηνεύσει τους λάτρεις του διαδικτύου.

Ο κάτοικος της περιοχής, Πάμπλο Μοράλες, είδε μια φιγούρα που του θύμισε τον Ιησού Χριστό, να κατεβαίνει από τον ουρανό. Στο βίντεο, που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο, ακούγεται να λέει στην οικογένειά του ότι μοιάζει με τη δευτέρα παρουσία.

«Αυτός είναι ο Ιησούς Χριστός;» ρώτησε τους συγγενείς του.

Ακολούθησαν την παράξενη σκιά μέχρι να εξαφανιστεί πίσω από τις στέγες κατά μήκος του ορίζοντα.

Μετά την εξαφάνιση του σχήματος, ο Μοράλες πρότεινε μια πιο σκεπτικιστική έκδοση της ιστορίας, υποδηλώνοντας ότι ήταν μερικά μπαλόνια. Ωστόσο, δεν ανακάλυψε ίχνη από αυτά όταν πήγε να ερευνήσει το υποτιθέμενο σημείο προσγείωσης, αναφέρουν οι εκθέσεις της ιστοσελίδας Inside Edition.

Η εκδοχή ότι ήταν drone αποκλείστηκε επίσης, σύμφωνα με τις εκθέσεις, καθώς η οικογένεια του Μόραλες ζει κοντά σε ένα αεροδρόμιο, επομένως αυτά τα gadgets ως γνωστόν δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται εκεί.

Οι σχολιαστές του YouTube φαινόταν να έχουν μια πιο σαρκαστική διάθεση, υποδεικνύοντας ότι ο Ιησούς τελικώς δεν ήρθε ακόμα στον κόσμο μας.

«Είναι η Mary Poppins. Έχασε την ομπρέλα της», ανέφερε ένας από τους σχολιαστές, ενώ ένας άλλος νετιζεν πρότεινε ότι δεν ήταν άλλος από τον Iron Man, ο οποίος επέστρεψε.

Φυσικά, οι αναφορές σε UFO βρίσκονταν μεταξύ των προτάσεων.

«Κάποιο είδος ιπτάμενου αντικειμένου, κόλαση, μπορεί να είναι και σούπερμαν, αλλά όχι ο Ιησούς, θα έρθει αλλά όχι τώρα», είπε ένας από τους σχολιαστές. Ωστόσο, πολλοί ισχυρίστηκαν ότι η κατάβαση ήταν σταδιακή, χρησιμοποιώντας ένα drone.

sputniknews

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications