«Χάπια των τζιχαντιστών» σε κοντέινερ στο λιμάνι του Πειραιά και δείτε τι γράφουν οι ανεγκέφαλοι νεοέλληνες!

Έπειτα από κοινή επιχείρηση Αστυνομίας, Λιμενικού, ΣΔΟΕ, εντοπίστηκαν πάνω από 1,4 εκατ. χάπια Captagon, του ναρκωτικού των τζιχαντιστών του ISIS..Περισσότερα από 1,4 εκατ. χάπια Captagon, βρέθηκαν σε κοντέινερ στο λιμάνι του Πειραιά.

Περισσότερα από 1,4 εκατ. χάπια Captagon, του ναρκωτικού των τζιχαντιστών του ISIS, εντοπίστηκε σε παλέτα κοντέινερ στις εγκαταστάσεις της PCT στο λιμάνι του Πειραιά, μετά από κοινή επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας και του ΣΔΟΕ.

Το κοντέινερ, σύμφωνα με τις πρώτε πληροφορές έφερε 20 παλέτες και στην πρώτη παλέτα υπήρχαν χάπια των τσιχαντιστών. Η επιχείρηση αναμένεται να συνεχιστεί σε άλλα δύο κοντέινερ. Τρία εμπορευματοκιβώτια είχαν φορτωθεί από το λιμάνι της Λαττάκειας στη Συρία με προορισμό την Κίνα. Σύμφωνα ωστόσο με στελέχη του Λιμενικού και της Αστυνομίας, το κοντέινερ με τα χάπια captagon θα ξεφορτώνονταν σε άλλο λιμάνι κατά την πορεία του πλοίου.

Εδώ τι γράφουν κάποιοι σε μια έγκυρη πηγή από όλα αυτά πιο πάνω δεν κατάλαβαν τίποτα εντελώς ηλίθιοι:

Τώρα κλαίνε τα τζιχάνια, που θα μείνουνε χαρμάνια!
Νέα υπόθεση με αυτά τα χάπια η του Ιανουαρίου 1919 με 1 εκατ. χάπια ;;; που ακόμη τα μετράνε !!!
...τα χάπια στους Κουρδους και κράτιστε και για μας θα χρειαστούν.
Ήταν για να πρεζοθούν οι τζιχαντιστές που θα πιάσουν δουλειά ως εσωτερικός εχθρός όταν κάνει το ντου η Τουρκία...

Συμπέρασμα? εκατομμύρια νεοελληνες σε μια εποχή που έχουν ίντερνετ οχι μονο δεν καταλαβαινουν τίποτα, αλλα ειναι τοσο αφελής στο ίντερνετ που τους δουλεύουν ακόμα και 15άχρονα (του τύπου γράψε 1 να δεις τι θα γίνει!) και o κάθε αδίσταχτο που παριστάνει το πατριώτη βάζοντας ελληνικές σημαίες στην σελίδα του, κλασική συνταγή για να μαζέψεις αφελείς και δεν έχουν ούτε ένα δικό του άρθρο ,μεταξύ άλλων βάζουν και ότι προπαγανδες βρουν και βοηθούν το καθεστώς στην αποχαύνωση του όχλου(γιαυτό δεν ενοχλήθηκαν από το καθεστώς), κοινός χρήσιμοι ηλίθιοι με ελληνικές σημαίες βούτυρο στο ψωμί των συμμοριτών,συν ότι το 80% διαβάζει σελίδες "ερπετών" χωρίς να το ξέρει όλες στην πρώτη θέση(θεωρίες συνωμοσίας θα ειναι ουγκ! )με πράκτορες που εμφανίζονται ως αρθρογράφοι, και κάνουν share τα ψέμματα τους πέραν κάθε λογικής...

Και ούτε καν στηρίζουν ανεξάρτητες πήγες αλλα καθεστωτικές και περιμένουν σωτηρία μετά, τραγικές καταστάσεις! και ασχολούνται τόσα χρονιά με την πολίτικη και δεν έχουν καταλάβει τίποτα(!) η εικόνα του νεοέλληνα στο ίντερνετ άλλα και στο φυσικό κόσμο ειναι τραγική, συνεπώς η Ελλάδα δεν κινδυνεύει να χαθεί έχει χαθεί ήδη .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications