Bild: Το 92% των ακροαριστερών ακτιβιστών ζει με τη μαμά του

Το 92% των ακροαριστερών ακτιβιστών ζει με τη μαμά του, σύμφωνα με δημοσίευμα της Bild. Το εντυπωσιακό νούμερο προκύπτει από την ανάλυση των στοιχείων 873 συλληφθέντων στο Βερολίνο την περίοδο 2003-2013.

Η πλειονότητά τους, δηλαδή το 72%, ήταν από 18 έως 29 ετών, ένω ένας στους τρεις ήταν άνεργος, σύμφωνα όσα έδωσε στην δημοσιότητα η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Προστασίας του Συντάγματος. Ανάμεσα στους συλληφθέντες, 11 βαρύνονται με κατηγορίες για απόπειρα δολοφονίας.

Από όσους κατηγορούνται για βίαιες επιθέσεις, σχεδόν τέσσερις στις πέντε περιπτώσεις αφορούν επίθεση σε αστυνομικά όργανα, ενώ οι υπόλοιπες έχουν στόχο ακροδεξιούς ακτιβιστές.

Σημειώνεται, ότι ο αριθμός των συλληφθέντων δεν περιλαμβάνει όλο το Βερολίνο, αλλά τρεις συγκεκριμένες περιοχές.

Αυτό επιβεβαιώνεται και από προσωπική εμπειρία:

2012 ούτε καν internet είχαμε αλλα ούτε είχαμε ασχοληθεί πότε με πολιτικά :

Είχα μια φίλη φίδι πλουσιοκόριτσο, εγωίστρια, ανοργασμική, και επι 5-6 χρονιά που την ήξερα δεν ηταν πότε με κανέναν, η οποία κάθε σαββατοκύριακο έτρεχε στην μαμά της σε άλλη πόλη και γυρνούσε με μπολ με φαγητά για να περνάει την εβδομάδα, 35 χρόνων μουλάρα και δεν ήξερε ούτε να μαγειρέψει.

Ξαφνικά ΣΟΚ: Χαστούκι Κασιδιάρη στη Λιάνα Κανέλλη! είδες οι φασίστες "άνανδροι"? και διάφορα τέτοια αριστερά υποκριτικά!

Ποιος ειναι αυτός ο Κασιδιάρης και τι πάει να πει φασίστες? άρχισε κάτι τρελά και λέω καλά τρελή ειναι και δεν την είχα καταλάβει τοσο καιρό? με το που αγοράζω υπολογιστή και μπαίνω στο internet και εκείνη την εποχή έλεγαν για "τάγματα εφόδου" και όπλα στα κανάλια! και να έχεις και την άλλη το μαυροτσούκαλο(όπως το 80% των αριστερών δείγμα ότι εχουν μη ευρωπαϊκή προέλευση ) και να λέει για φασίστες σαν σχιζοφρενής !

Και λέω κάτι δεν πάει καλά εδώ αφού η φωτογραφία που έδειχναν ηταν από το εξωτερικό άσχετου από το 2008! και της λέω κοιτά να δεις από που ειναι η φωτογραφία και πως σας δουλεύουν τα ΜΜΕ. Έπαθε αμόκ και άρχισε και έλεγε κάτι τρελά για ναζι φασίστες!

Και τις λέω είσαι τρελή? τι χαζομάρες μου λες για κόμματα δεν το βλέπεις μονή σου οτι σας κοροϊδεύουν έχει σημασία τι κόμμα ειναι? οχι λέει είσαι φασίστας! η ηλιθιότητα της ηλιθιότητας !

Τότε για πρώτη φορά συνειδητοποίησα ότι αυτά τα άτομα ειναι δογματικά και έτσι τα βλέπουν όλα και οχι αντικειμενικά, το δεύτερο σοκ! ήρθε όταν διαπιστωθεί με το interner ότι εκατομμύρια ειναι έτσι! και έτσι ψηφίζουν επι χρονιά και οχι αντικειμενικά και για το κοινό κάλο! σαν ομάδες ο καθένας υποστηρίζει την ομάδα του! μιλάμε για τρελά πράγματα που τα βλέπουν φυσιολογικά όλοι . Το τι αλλα βρεθηκαν στην συνεχεία πέρα από αυτό με την βοηθεια του interner? πολλά! άλλα δεν ειναι του παρόντος...

Το συμπέρασμα που βγήκε ειναι οτι πολλοι ελληνόφωνοι εκτός οτι δεν εχουν ουδεμιά σχέση με Ευρωπαϊκό γένος(όπως το μαυροτσούκαλο η πρώην φίλη μου έκοψε και την καλήμερα)ειναι δογματικοί στα όρια της σχιζοφρένειας, επίσης πολλοι ειναι "Έλληνες" δογματικά και οχι φυλετικά....

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications