“Angels”: Οι παραφυσικές εμπειρίες του Ρόμπι Ουίλιαμς

Το τραγούδι “Angels” είναι εμπνευσμένο από παραφυσικές εμπειρίες που είχε ως παιδί, αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο διάσημος Βρετανός τραγουδιστής.

Από τον Νίκο Κατσινόπουλο

Ο ΑΓΓΛΟΣ τραγουδιστής και συνθέτης Ρόμπι Ουίλιαμς, ο οποίος άρχισε να αποκτά φήμη ως μέλος της μπάντας “Take That” στη δεκαετία του 1990, τρέφει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα παραφυσικά φαινόμενα και τα ΑΤΙΑ από πολύ μικρή ηλικία. Συχνά μάλιστα, αναφέρει σε συνεντεύξεις του για τις παραφυσικές εμπειρίες του.

Η τελευταία αποκάλυψή του αφορά ένα από τα πιο επιτυχημένα τραγούδια του, το “Angels”, το οποίο, όπως ισχυρίζεται, βασίζεται σε επαφές που είχε με παραφυσικές οντότητες κατά την παιδική ηλικία του.

Σε συνέντευξή του στη βρετανική εφημερίδα The Sun, ο Ουίλιαμς ανέφερε ότι νιώθει πως βρίσκεται συνεχώς σε επαφή με «κάτι αόρατο». Αστειευόμενος μάλιστα, είπε ότι είχε κάνει τον πατέρα του να «φρικάρει», όταν ήταν νήπιο, καθώς συνομιλούσε με «πράγματα» που δεν φαίνονταν να βρίσκονται μαζί τους.

«Δεν έχει υπάρξει ούτε μια στιγμή στη ζωή μου, που να μην αντιλαμβάνομαι κάποια αόρατη παρουσία», ανέφερε ο Ουίλιαμς.

«Το πρώτο τραγούδι που έγραψα ήταν το “Angels” και αναφέρεται σε πραγματικούς αγγέλους. Οι άνθρωποι σκέφτονται ότι αναφέρεται στη μητέρα μου, ή σε κάποιαν που αγαπούσα. Πραγματικά όμως αναφέρεται σε αγγέλους», δήλωσε ο Ουίλιαμς στη βρετανική εφημερίδα.

Ο Ουίλιαμς θεωρεί ότι η μεγάλη επιτυχία του στη μουσική οφείλεται στις πνευματικές εμπειρίες του.

«Είχα φωτεινά όνειρα», ανέφερε στη συνέντευξή του. «Είχα επαφή με ΑΤΙΑ, σε μια περίπτωση μάλιστα τόσο κοντά ώστε θα μπορούσα να του πετάξω ένα μπαλάκι τένις. Συνήθιζα να τα αποκαλώ “φαντάσματα”. Αλλά όχι πλέον, αφού δεν ξέρω τι πραγματικά είναι».

Κλείνοντας τη συνέντευξη, ο Ουίλιαμς δηλώνει με έμφαση ότι χωρίς αυτή την επαφή του με το παραφυσικό, που εξακολουθεί να υφίσταται, δεν θα είχε καταφέρει να φτάσει εκεί όπου βρίσκεται σήμερα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications