Τραγωδία στην Αγία Παρασκευή: Σκότωσε τον πατέρα της και επιχείρησε να αυτοκτονήσει

Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι στην οδό Αμαρυλλίδος στην Αγία Παρασκευή. 31χρονη έσφαξε τον 68χρονο πατέρα της και έκοψε τις φλέβες της. Την είδαν έξω από το σπίτι με αίματα στα χέρια. Το μονοπάτι του αίματος οδήγησε τους αστυνομικούς μέσα στο σπίτι της οικογενειακές τραγωδίας. Οι μαρτυρίες των γειτόνων κάνουν λόγο για καυγάδες ανάμεσα στο θύμα και την πατροκτόνο. Πριν από τέσσερα χρόνια είχε φύγει από τη ζωή η μητέρα της 31χρονης.

Ένα οικογενειακό δράμα αποκαλύφθηκε το πρωί της Παρασκευής (21.06.2019) όταν γείτονες άκουσαν φωνές από το σπίτι, στην οδό Αμαρυλλίδος 21 στην Αγία Παρασκευή, όπου έμεναν ένας 68χρονος και η 31 ετών κόρη του.

Η νεαρή γυναίκα, άγνωστο ακόμα γιατί, είχε μαχαιρώσει μέχρι θανάτου τον πατέρα της και στη συνέχεια προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της, κόβοντας τις φλέβες και στα δυο χέρια της. Οι αστυνομικοί που κλήθηκαν από τους γείτονες, την βρήκαν ζωντανή και αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο για να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς», όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου αλλά σε κατάσταση σοκ.

Οι πρώτες πληροφορίες, από αστυνομικές πηγές, αναφέρουν πως η πατροκτόνος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και στο παρελθόν είχε χρειαστεί να νοσηλευτεί. Πριν από τέσσερα χρόνια, το 2015, είχε φύγει από τη ζωή η μητέρα της.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο είδαν αίματα στην αυλή του σπιτιού και μπαίνοντας στο εσωτερικό αντίκρυσαν σε λίμνη αίματος τον νεκρό 68χρονο και την τραυματισμένη κόρη του.

Οι μαρτυρίες των γειτόνων
Ήταν περίπου 08:30 το πρωί όταν κάτοικοι στην οδό Αμαρυλλίδος στην Αγία Παρασκευή άκουσαν φωνές από το σπίτι όπου ζούσαν ο 68χρονος και η 31χρονη κόρη του.
Λίγη ώρα αργότερα, κάτοικος της περιοχής αφού άκουσε φωνές, είδε την 31χρονη έξω από το σπίτι, με αίματα στα χέρια. Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία, ενώ στο σημείο έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τη γυναίκα για να τη μεταφέρει στο «Γεώργιος Γεννηματάς».

Όταν έφτασαν στο σπίτι και οι αστυνομικοί, σύμφωνα πάντα με τις μαρτυρίες των γειτόνων, ακολούθησαν τα σημάδια από αίμα που υπήρχαν στην αυλή και έφτασαν έως το σημείο όπου βρισκόταν νεκρός ο 68χρονος.
Σύμφωνα με γειτόνισσα οι καυγάδες ανάμεσα στον πατέρα και την κόρη ήταν συχνοί.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications