Τρεις, ο κούκος και ο Αλέξης στο Ηράκλειο: Άδειος ο χώρος που μίλησε ο Τσίπρας (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε φιάσκο κατέληξε η «μεγάλη» (σ.σ. μόνο στα λόγια) προεκλογική ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Ηράκλειο της Κρήτης την Πέμπτη το βράδυ.

Παρά τις όποιες ελπίδες που είχαν οι διοργανωτές δεν κατάφεραν να συγκεντρώσουν τον κόσμο που περίμεναν και όλα αυτά μόλις τρεις ημέρες πριν τις εκλογές.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η ομιλία ήταν προγραμματισμένη να αρχίσει στις 7:30 το βράδυ αλλά μέχρι τις 9:00 δεν είχε ξεκινήσει ακόμη, ενώ από τα μεγάφωνα ειδοποιούσαν τον κόσμο ότι θα καθυστερήσει έως ότου κλείσουν τα καταστήματα ( για να μπορέσουν να «μαζέψουν»« ίσως τους περαστικούς και τους καταστηματάρχες στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα.

Αφότου ξεκίνησε την ομιλία του ο Πρωθυπουργός έλεγε πως ο κόσμος του θυμίζει εποχές του ’80 και της Αλλαγής ωστόσο η πραγματικότητα τον διαψεύδει.

Οπως θα δείτε στις φωτογραφίες του EleftherosTypos.gr ο κόσμος ήταν απογοητευτικός.

Σύμφωνα τις πληροφορίες οι συγκεντρωμένοι ήταν περίπου 1.500. Η εξέδρα που θα μιλούσε ο Αλέξης Τσίπρας δεν είχε στηθεί στην κεντρική πλατεία του Ηρακλείου, αλλά στην αρχή της οδού Δικαιοσύνης, κάτι πρωτοφανές για πολιτικές συγκεντρώσεις στην Κρήτη.

Οπως αναφέρει το cretapost.gr στα πλάνα– που δεν έχουν κάποια σκηνοθετική επιμέλεια με τα απαραίτητα και γνωστά ανά την ιστορία «τρικ» για να φαίνεται περισσότερος κόσμος – ο κ. Τσίπρας κατάφερε και γέμισε τον χώρο μπροστά από την εξέδρα ενώ ο πεζόδρομος της Δικαιοσύνης ήταν μισός, και ο χώρος μπροστά από την Αστόρια άδειος.

Από την αρχή φάνηκε πως η προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ, με ομιλητή τον πρωθυπουργό, δεν θα είχε την επιτυχία που ήλπιζαν οι διοργανωτές.

wepost

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications