Τραγωδία στο Μαρούσι: «Με τελειώσατε, με τελειώσατε», φώναζε ο 65χρονος πριν αυτοκτονήσει

Πένθος κι ένα πελώριο «γιατί;» κυριαρχούν από το βράδυ της Πέμπτης στην ήσυχη γειτονιά της οδού Δωδεκανήσου στη Νέα Φιλοθέη Αμαρουσίου, μετά τον τραγικό επίλογο που έγραψε στη ζωή του ένας 65χρονος άνδρας.

Ήταν γύρω στις 20:00 το βράδυ όταν οι γείτονες κι οι διερχόμενοι περαστικοί άκουσαν φωνές από το διαμέρισμα. Ο άγριος καυγάς έδωσε τη θέση του σε δύο πυροβολισμούς, ενώ η σύντροφος του 65χρονο βγήκε αλλόφρον στον δρόμο μετά τον καυγά που είχαν.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο αυτόχειρας λίγο πριν πατήσει τη σκανδάλη και κόψει το νήμα της ζωής του φώναζε μεταξύ άλλων: «Με τελειώσατε, με τελειώσατε».

Όταν έφτασε στο σημείο η Αστυνομία δεν έχει αποκαλυφθεί το μέγεθος της τραγωδίας, καθώς όλοι πίστευαν ότι ο 65χρονος είχε ρίξει στον αέρα και είχε ταμπουρωθεί στο διαμέρισμα.

Μετά, όμως, από σχεδόν μία ώρα που δεν απαντούσε στις εκκλήσεις, οι αστυνομικοί εισέβαλαν στο σπίτι και βρήκαν τον άνδρα μέσα σε μία λίμνη αίματος και δίπλα του ένα κυνηγετικό όπλο, με το οποίο είχε αυτοπυροβοληθεί.

Να σημειώσουμε ότι η γυναίκα φέρεται να αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, ενώ το ζευγάρι δεν είχε δώσει δικαιώματα με τη συμπεριφορά του. Η προανάκριση από την ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται σε εξέλιξη.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications