Θρίαμβος της ΝΔ με 9 μονάδες στις Ευρωεκλογές! Κάτι δεν πάει καλά σε αυτή την χωρά χρονιά τώρα!

Μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις Ευρωεκλογές φανερώνουν τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα από την Singular Logic.

Το αποτέλεσμα των περιφερειακών εκλογών αποτυπώνει την πανωλεθρία του ΣΥΡΙΖΑ και την συντριπτική νίκη της Νέας Δημοκρατίας - Μόνο στην Κρήτη κατάφερε να εκλεξει περιεφερειάρχη το κυβερνών κόμμα υποστηρίζοντας τον υποψήφιο του ΚΙΝΑΛ

Το σύνθημα που ακούστηκε σίγουρα σε πολλές γωνιές της χώρας το βράδυ της Κυριακής είναι το κατά τι ποδοσφαιρικό «Όλη η Ελλάδα είναι μπλε, είναι μπλε, ε, ε!!, όλη η Ελλάδα είναι μπλε!!», το οποίο όμως ταίριαζε απόλυτα στον εκλογικό θρίαμβο της γαλάζιας παράταξης.

Εκτός από τις Ευρωεκλογές η Νέα Δημοκρατία σάρωσε με τους υποψηφίους της και στις περιφερειακές εκλογές επικρατώντας σε 12 από τις 13 περιφέρειες της χώρας.

Πέντε εξ αυτών, μάλιστα, εκλέχτηκαν από την πρώτη κιόλας Κυριακή με τον Απόστολο Τζτζικώστα να συγκεντρώνει ένα εντυπωσιακό ποσοστό άνω του 60% στην περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας.

Από την πρώτη Κυριακή εκλέχτηκε και ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γεώργιος Κασαπίδης με ποσοστό που ξεπέρασε το 52%, ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης με πάνω από 56%, ο Γιώργος Χατζημάρκος στο Νότιο Αιγαίο με πάνω από 55% και στη Θεσσαλία ο Κώστας Αγοραστός με πάνω από 55%.

ΣΥΡΙΖΑ: 24% (?)
Νέα Δημοκρατία: 33,0%(? 40 χρονιά μυαλό δεν έβαλαν?)
ΚΙΝΑΛ: 7,7%(ιντα ειναι τουτο που λένε και οι Σαουδάραβες στο γένος στην πλειοψηφία τους κρητίκαροι?)
ΚΚΕ: 5,6% (σοβαρά τώρα? η μονή χωρα στην Ευρώπη που έχει καθαρά κομμουνιστικό μόρφωμα ακόμα!)
Χρυσή Αυγή: 4,8%(!)
Ελληνική Λύση: 4,2% (?)
Μέρα25: 2,9%(!)
Ποτάμι: 1,4%(!)
Ένωση Κεντρώων: 1,5%(!)

Το Κίνημα Αλλαγής (ΚΙΝ.ΑΛ.) είναι κεντροαριστερό ελληνικό πολιτικό κόμμα. Ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2018 και πρόεδρός του είναι η Φώφη Γεννηματά. Πρόκειται για συνασπισμό κομμάτων, στον οποίο συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών. Στις επόμενες εκλογές αυτό θα βγει να το θυμάστε! ειναι αυγό του φιδιού του ΣΥΡΙΖΑ, που ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι το αυγό του ΠΑΣΟΚ που το ΠΑΣΟΚ ειναι αυγό του ΚΚΕ, η Λερναία Ύδρα από τα άλλα κεφάλια βγάζει αυγά δήθεν αντίθετα από τα πρώτα,ένα εξ αυτών ειναι η ΝΔ προς το παρόν βολευτείτε με αυτό μέχρι να μεγαλώσουν τα άλλα φίδια.

Η Ελληνική Λύση ιδρύθηκε επίσημα στις 28 Ιουνίου 2016 από τον πρώην βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. και δημοσιογράφο, Κυριάκο Βελόπουλο. Προηγουμένως, είχε προαναγγελθεί η ίδρυση νέου κόμματος από τον ίδιο. Ερώτημα: πως βγήκαν σε αυτές τις θέσεις κόμματα που δεν τα ξέρει ούτε η μάνα τους και ιδρύθηκαν αμέσως μετά το 2015?...

Post A Comment:

1 comment

Lείπε...

Σίγουρα κάτι δεν πάει καλά η Μακεδονία ψήφισε ξανά ΣΥΡΙΖΑ κ Νέα Δημοκρατία ??
Και καλά αυτή δεν πονούσαν κ φώναζαν για το όνομα της Μακεδονίας ?
Η Νέα Δημοκρατία δεν έχει πει ότι θα σεβαστή της απόφασης της προηγούμενης κυβέρνησης ?
Δεν το χωράει ανθρώπινος νους.......πως πως
Γιατί ψόφησαν το 2015 ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑΤΙ ?....Γιατί δεν ήθελαν την Νέα Δημοκρατία...κ τώρα τι???
πιστεύουν τον Μιτσοτακι...??
Σκεφτομε μήπως είμαι τρελός κ χαζός ???.....από την άλλη αυτόματα συνειδητοπιο ότι αντιλαμβάνομαι κ καταλαβενω πιο πολλά πράγματα από οτι η μάζα...ΑΡΑ?? ...Παραδινομαι !!!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications