Terminator Dark Fate: Τώρα, ο Εξολοθρευτής είναι η Σάρα Κόνορ (trailer)

Οι παλιότεροι, αλλά και αρκετοί από τη νεότερη γενιά, έχουν γνωρίσει τον Terminator με τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ στον ρόλο του Εξολοθρευτή και όλοι θυμούνται την χαρακτηριστική ατάκα «I ‘ll be back».

Η πρώτη ταινία είχε μεγάλη εμπορική επιτυχία και επαναλήφθηκε με συνέχειες με διαφορετικό στόρι και διαφορετικούς «κακούς» όπου φαίνεται πως το τελικό αποτέλεσμα δεν δικαίωσε, ούτε τους δημιουργούς και την παραγωγή, αλλά ούτε και τον κόσμο που το παρακολούθησε.

Τώρα, όμως, ο Εξολοθρευτής επανέρχεται και αυτή τη φορά ποντάρει σε κάτι δυναμικότερο ώστε να στηθεί αυτή η κινηματογραφική προσπάθεια με επιτυχία.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει ανέβει πολύ η δυναμική ταινιών όπου τα δυνατά γυναικεία πρότυπα έχουν μεγάλη απήχηση στον κόσμο, οπότε και οι γυναίκες διατηρούν δυναμικούς πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Πάνω σε αυτή τη λογική, ο Τζέιμς Κάμερον και ο σκηνοθέτης Τιμ Μίλερ αποφάσισαν να «αναστήσουν» τη Σάρα Κόνορ. Και, από τον Terminator του 1984 και του 1991, ερχόμαστε στον Terminator: Dark Fateτου 2019 με πρωταγωνιστή τον Arnold Schwarzenegger, αλλά τον χαρακτήρα της Σάρα Κόνορ και την Linda Hamilton ως Εξολοθρευτή.

Άραγε, κατά πόσο θα είναι ο Άρνι ως guest και η Λίντα ως πρωταγωνιστής; Μπορεί να ξεπεράσει τις προηγούμενες ταινίες ή θα είναι μία από τα ίδια, αλλά δοσμένα στο σήμερα;

Πάρτε μία ιδέα από την ταινία στο παρακάτω βίντεο, όπου στην ταινία η Σάρα Κόνορ γίνεται αυτή που θα τρέξει για να βοηθήσει και να σώσει ένα ρομπότ που προστατεύει μια κοπέλα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications